Lyg to pajūriui būtų negana, už didžėjaus pulto pasirodė Ukrainos klubų žvaigždė DJ Anny, nenustojanti demonstruoti savo seksualumą net ir scenoje, kuroje pasipuošė grindis šluojančia juoda vakarine suknele. Pakalbinta ji neslėpė, jog buvo nustebinta su kokia šiluma ją pasitiko iš pirmo žvilgsnio šaltos šalies gyventojai – net ir užleidusi vietą prie grotuvo savo kolegai Justin Beat, ji dar ilgai buvo ieškoma akimis daugelio klube susirinkusių vyriškių.

Jos pagrindinė vakaro konkurentė dėl vaikinų dėmesio – aksominio balso savininkė, kylanti scenos žvaigždė Kathrin Kulik. Jauna, talentinga ir grožiu apdovanota atlikėja pasižymi kaip kerėtoja, klubų lankytojus užkrečianti plačiomis šypsenomis ir noru užvaldyti šokių aikštelę.

Tačiau žvaigždės ryškiai spindėjo ne tik ant scenos – minioje susirinkusiųjų į naktinį klubą „Dr.Who“ buvo galima išvysti tiek muzikinį turą po Lietuvą rengiantį atlikėją Soliarį, tiek trumpam į gimtinę iš JAV grįžusį Joną Valančiūną, kuris su grupele vaikinų nusprendė prasiblaškyti ir jau ne pirmą kartą išmėginti uostamiesčio siūlomas pramogas.

Vakarėlio akimirko - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)