Festivalio vinis - „Žalgirio“ arenoje surengtas amerikiečių „Naturally 7“ koncertas.

Festivalio „Kaunas Jazz“ scenoje taip pat pasirodo ne tik vienas ryškiausių pastarųjų keleto metų JAV dainininkų Gregory Porteris. Iš užsienio svečių taip pat labai laukiamas legendinio aktoriaus ir režisieriaus Clinto Eastwoodo sūnus Kyle Eastwoodas su savo grupe.

Išskirtiniai ir lenkų dainininkės Monikos Borzym, kuri koncertavo pirmąją festivalio dieną, prancūzų „Malted Milk“, vokalistės iš Nyderlandų Ntjam Rosie, šveicarų grupės „A.Spell“, muzikantų iš Izraelio, grupės „Roy Oliel Sextet pasirodymai. Ir, žinoma, festivalio uždarymo koncerto Vilniaus Kongresų rūmuose šeimininkai - svečiai iš Japonijos „Hiromi: The Trio Project“ feat. Anthony Jackson & Simon Phillips.

Lietuvos džiazo mėgėjams organizatoriai paruošė ir lietuvišką desertą - bendrą Vladimiro Čekasino ir Petro Geniušo pasirodymą. Taip pat „Saulės kliošo“, Skirmanto Sasnausko ir kt. pasirodymus.

Per penkias festivalio dienas Kauno ir Vilniaus scenose apsilankys arti šimto penkiasdešimt džiazo atlikėjų iš skirtingų pasaulio kampelių: JAV, Prancūzijos, Didžiosios Britanijos, Nyderlandų, Lenkijos, Šveicarijos, Pietų Afrikos, Japonijos