Svečias iš D. Britanijos daug laiko praleidžia JAV klubuose, ant kurių pakylos pasirodo su tokiais bendražygiais kaip Tiesto ar Steve Angello.

Kaip per naktį tapti žvaigžde?

Sėkme besimėgaujantis atlikėjas gali patarti, kaip per vieną naktį tapti klubine žvaigžde. Tereikia iškepti šokių muzikos hitą ir patiekti jį reikiamu adresu.

Tim Mason hitas vadinasi „The Moment“. Pristatęs jį į leidybinės kompanijos „Size“ biurą, „Exit Vilnius“ svečias jau kitą dieną sulaukė kompanijos boso ir fenomenaliosios trijulės „Swedish House Mafia“ nario Steve Angello skambučio.

Lemtingąją dieną Tim Mason gyvenimas apsivertė aukštyn kojom – „The Moment“ užkėlė atlikėją ant didžiosios klubinės scenos.

„Size“ atlikėjų šeimos nariu tapęs atlikėjas rankų sudėjęs nesėdi ir studijoje. Po „The Moment“ Tim Mason į sceną išmetė ne vieną naują hitą, iš kurių skambiausi: „Anima“ ir šių metų pradžioje išleistas „Swoon“.

Siūlo būti čia ir dabar

Hedonistine filosofija besivadovaujantis didžėjus formulę – būti čia ir dabar – siūlo ir savo klausytojams.

„Daugybė žmonių skiria per daug laiko pergyvenimams apie ateitį ar nesibaigiančiai praeities analizei. Tai niekur neveda. Kai pasieksi ateitį, tada ir išspręsi visus klausimus, kurie bus aktualūs. Visada gyvenu ir mėgaujuosi šiuo momentu, negalvoju nei apie praeitį, nei apie ateitį“, – sako Tim Mason, kuris jau penktadienį hedonizmo vėliavą kels klubo „Exit Vilnius“ scenoje.

Šeštadienį viršų ims „Reivas“

Šeštadienis klubo didžėjų būdelėje ir šokių aikštelėje žada būti ne mažiau karštas. Scena bandys pasidalinti net trys renginių serijos „Reivas“ viršininkai: Ignas, Jovani ir Rolandas Mackevičius.

„Energingiausiems garso takeliams turiu atskyrą lentyną, ant kurios užrašyta: „Reivui“. Žinau, kad specialiai šiai renginių serijai klubinius nuodus kaupia ir Rolandas su Jovani“, – šeštadienio širmą praskleidžia Ignas.

Tim Mason – Swoon

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją