„Taip, Kelis gros „Lofto“ festivalyje ant pagrindinės scenos mūsų kieme – sunku tuo patikėti, bet tai yra tiesa. Tai, kad pas mus į „Loftą“ jau pradeda važiuoti „Grammy“ įvertinti atlikėjai – nerealus jausmas”, – sako Vee.

Atlikėjos Kelis hitai „Milkshake“, „Trick Me“, „Caught Out There“ – tai bene visai MTV kartai giliai į kraują įaugę kūriniai. Artistė Kelis buvo nominuota dviem „Grammy“ apdovanojimam ir yra laimėjusi begalę kitų svarbių statulėlių.

Kelis yra bendradarbiavusi su Enrique Iglesias, Bjork, Annie Lennox, Will.i.Am, David Guetta, Outcast ir daugeliu kt.

Jau yra žinoma, kad į Lietuvą dainininkė atvyks kartu su savo sūnumi Knight. Tai jos ir gerai žinomo reperio Nas (kuris, beje, „Lofte“ pasirodys liepos pradžioje) bendras kūrinys.

„Kelis klausau nuo pirmųjų jos gabalų. Ji kitokia nei visos tos r’n’b ir soulo atlikėjos. Ji labai laisva ir nenuspėjama – jos išvaizda ir skambesys keičiasi greičiau nei spėji priimti tas naujienas“, – sako ištikima Kelis gerbėja „Keymono“ vokalistė Daiva Starinskaitė.

Ryškus atlikėjos įvaizdis jos gerbėjų jau nebestebina. Mėlynų plaukų perukas, ilgi neoniniai nagai, leopardinis kombinezonas ir pavojingi aukštakulniai – įprasta dainininkės uniforma, tačiau galima tik spėti, ar tokią mes ją išvysime ir Lietuvoje.

Tuo tarpu pati atlikėja labai kontraversiškai atsiliepia apie šiuo metu į žvaigždes iššovusias divas: „Aš nesistengiu įtikti masėms. Tai neįmanoma, todėl aš to net nebandau“, – sako Kelis.

Jos pasirodymu bus uždarytas šių metų 3 dienų muzikos, tendencijų ir vizualiųjų menų festivalis unikaliame Vilniaus Naujamiesčio peizaže – „Loftas Fest“.

Kelis pristato lietuviškąja diva vadinama atlikėja Daiva Starinskaitė (Keymono):

Kelis – 4th of July:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)