Dainininkė vėliau laimėjo BRIT Awards, NME Awards apdovanojimus, o žinomiausiais jos atliekamais kūriniais tapo „Milkshake“ bei „Trick Me“ (abu šie singlai tapo platininiais).

Kelis yra bendradarbiavusi su Enrique Iglesias, Bjork, Cee-Lo Green, Annie Lennox, Will.i.Am, Davidu Guetta.

Ne mažiau įdomus yra ir asmeninis atlikėjos gyvenimas: moteris buvo ištekėjusi už populiaraus reperio Nas. Jiedu susipažino MTV apdovanojimuose 2002-aisiais, vėliau metus susitikinėjo, 2004 metais susižadėjo. Kitų metų sausį jųdviejų meilę vainikavo vestuvės.

2009 metais Kelis pateikė prašymą skirtis. Tuomet ji buvo septintą mėnesį nėščia. Tų pačių metų liepą dainininkė pagimdė sūnų, kurį pavadino Knight. Teismas nurodė reperiui kas mėnesį mokėti 55 tūkst. dolerių vaiko išlaikymui.

Kol kas neskelbiama, nei kur, nei kada Kelis pasirodys Vilniuje, tačiau sekite naujienas - netrukus apie tai sužinos visa Lietuva.

Kelis „Caught Out There“:

Kelis „Milkshake“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)