Ant klubo didžėjų pakylos varžysis Lietuvos atstovai Manchini ir Driule XL, Latvijos atlikėjai Uppfade ir Artis, estas Savoreinsaar. Jų miksai pripažinti geriausiais iš 150 darbų, kuriuos konkursui pateikė Baltijos šalių didžėjai.

„Atskleisti savo talentui finalo dalyviai turės po 20 minučių scenoje ir geriausias įmanomas technines sąlygas. Klubas bus paruoštas Maceo Plex, kurio ypač gilūs šokių muzikos ritmai reikalauja aukščiausios kokybės garso sistemų“, - sakė Kastis Torrau, 2011 metais tapęs ateities prodiuserio konkurso laimėtoju ir vykęs į Ibizą.

Renginiai, kurių metu konkurso dalyviai kovoja dėl galimybės vykti į klubine Meka vadinamą Ispanijos salą, panašiu metu vyksta net 16 miestų Europoje, Japonijoje ir Brazilijoje.

18 jaunų ir talentingų atlikėjų, laimėjusių atrankas savo šalyse, keliaus į „International Music Summit“ (IMS) konferenciją Ibizoje susitikti su elektroninės muzikos industrijos autoritetais. Didžėjai taip pat dalyvaus praktinėje stovykloje, kuruojamoje elektroninės muzikos ekspertų.

Anksčiau jau skelbtų lektorių – Maceo Plex, Solomun, Steve Lawler, Fatboy Slim ir Joe Gohhard iš „Hot Chip“ – gretas papildė ir JAV scenos žvaigždė Avicii.

Konkurso nugalėtojams atiteks reziduojančio didžėjaus vieta legendiniuose „Sankeys“ ir „Café Mambo“ klubuose ir galimybė visą vasarą groti Ibizoje.

„Finalistų laukia unikali proga susipažinti su skambiausiais vardais šokių muzikos industrijoje ir pasisemti praktinės patirties. Tokia patirtis – geriausia, kas gali nutikti jaunam didžėjui“, - įsitikinęs Kastis Torrau.

Po didžėjų konkurso dalyvių pasirodymų Kastis Torrau lips ant „Gargaro“ scenos kartu su Donatello ir apšildys pagrindinį svečią Maceo Plex. Nuo 5 valandos ryto klube bus atidaryta afterparty salė, kurią šokių muzika užpildys Dj Mindaugėlis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją