Merginas kaisti priverčiančios išvaizdos savininkas ir tokių lietuviškų hitų kaip „Čiuožki“, „Leila“, „Gyvename kartą“ ir „Vienišų namų tyla“ kūrėjas pasižymi virtuoziškai valdomu balsu bei sugebėjimu pakerėti publiką kaskart vis kitokiu, unikaliu dainų atlikimu. Beje, klausytojams pasinerti į garsų pasaulį padėjo ne tik daugialypės garsų improvizacijos, bet ir Manto aktorinis talentas, subtiliai užpildantis pasirodymą vos tik jam atsidūrus scenoje.

Prasidėjęs nuo lietuviškų paties Manto dainų, pasirodymas netrukus nustebino senais užsienio šlageriais, tokiais kaip Haddaway kažkadais atliktu „What Is Love“.

Naktinio klubo „Dr.Who“ lankytojai neskubėjo skirstytis ir pasibaigus koncertui – pasirodymas suteikė papildomos energijos šokti iki pat paryčių...

Vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)