Iš Visagino kilusi Alina Orlova iki šiol yra išleidusi du oficialius albumus – kartu su pirmąja populiarumo banga 2008-aisiais pasirodė ne vieno puikaus kritikų įvertinimo sulaukęs „Laukinis Šuo Dingo“, prieš dvejus metus brandesnį, dinamiškesnį kūrybinį periodą įamžino „Mutabor“.

Abu atlikėjos diskai perleisti užsienyje – Prancūzijoje, Rusijoje, Ukrainoje. Ir visai nesvarbu, kad didžioji dalis albumuose įrašytų dainų – lietuviškos. Supančią aplinką ir savo vidų nuolat stebinčios Alinos melancholiška ir nuoširdi muzika randa kelią į kitakalbių klausytojų širdis. Retokai gimtojoje šalyje regima ir girdima dainų kūrėja yra dažna užsienio koncertų organizatorių viešnia. Netipiškas jos balsas įdomus ir Rusijos rinkoje, ir visko mačiusiame Vakarų muzikos pasaulyje.

Alinai pritars nauja grupė ir profesionalūs muzikantai: Paulius Vaškas (gitara), Aurimas Driukas (bosinė gitara) ir Jonas Narbutas (būgnai).

Alinos Orlovos koncerto pradžia - 18.00 val.

Po „LRT Opus Ore“ vėliava jau grojo viena geriausių šalies alternatyvios muzikos grupių „Fusedmarc“, šiuolaikines klezmerių ir Balkanų muzikos interpretacijas kuriantys „Banda Dzeta“, alternatyvios muzikos rinktinė „Kurak“, elektroninės muzikos duetas „Golden Parazyth“ ir eksperimentinio džiazo trio „Sheep Got Waxed“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)