Amerikietis Toro Y Moi festivalyje gros penktadienį, gegužės 31 d., ant vienos iš trijų scenų po stogu. Šios scenos programą kuruoja jau daugybę metų aktyvus ir autoritetingas lietuvių DJ kolektyvas – „Disco Mafia“.

Justin Robertson, taip pat žinomas kaip The Deadstock 33s

„Džiaugiuosi, kad ant mūsų kuruojamos scenos gros ir naujos muzikinės kartos žvaigždė Toro Y Moi, ir tokie patyrę vilkai kaip Justin Roberston“, – savo scenos programą „Loftas Fest 2013“ metu pristato „Disco Mafia“ idėjinis lyderis ir didžėjus Žilvinas Stumbras.

Justin Robertson prieš įspūdingas elektroninės muzikos gerbėjų minias pradėjo groti dar legendinio ir žymiausio pasaulyje klubo „Haçienda“ Mančesteryje laikais. Netrukus jam savo kūrinius patikėjo remiksuoti tokie muzikantai kaip Björk, Justice, „Suede“ ir daugelis kitų.

Vėliau ne vieną klubą Mančesteryje atidaręs J. Roberston turi didžiulį bagažą patirties ne tik kaip didžėjus, bet kaip ir šoumenas.

Toro Y Moi – sapnuojamoji elektronika iš Kalifornijos

Gandai sklandę tarp muzikos mylėtojų pasitvirtino. Žinomas amerikiečių dainų kūrėjas ir atlikėjas Toro Y Moi atvyksta į Lietuvą. Taip pat jau yra aišku, kad jis gros ant „Disco Mafijos“ kuruojamos scenos.

Pastarasis Toro Y Moi albumas „Anything In Return“ sulaukė muzikos kritikų pozityvių vertinimų ir pakilo net iki 1-os vietos JAV šokių muzikos perkamiausių albumų tope. Taip atlikėjas tapo vienu geidžiamiausių vardų šių metų festivalių organizatorių sąrašuose.

Tikrasis Toro Y Moi vardas – Chazas Bundickas ir šiuo metu jis gyvena Kalifornijoje. Chazo mama – iš Filipinų, tėtis – afroamerikietis. Tai turbūt pakankamai svarūs argumentai kurti šiluma išmuštą muziką. Šiuo metu Toro Y Moi sąskaitoje 3 aukščiausiais balais įvertinti albumai.

Pastaroji Toro Y Moi kūryba įkrauta Kalifornijos saulės, brizo ir bangų ošimo. Su paskutiniuoju „Anything In Return“ jis atvyksta į „Loftas Fest 2013“. Klausant šio darbo, atrodo, kad vasara čia pat, už kampo. Per „Loftas Fest“ tai taps tiesa.

Išgirsk Toro Y Moi savo ausimis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)