„Grupę sudaro geriausi Lietuvos vyrai“, - liaupsių savo kolegoms negailėjo aktorius Kirilas Glušajevas.

„Šarūnas (Šarūnas Datenis – red. past.) atsirado grupėje todėl, kad jis yra labai seksualus. Ilgai nesvarstę pradėjome ieškoti grupės nario aktorių agentūrų bazėse. Skelbėme apklausą, kurioje balsavo moterys. Jos išrinko būtent Šarūną“, - šmaikštavo aktorius.

„Kitas grupės narys – sveiko gyvenimo būdo vadybininkas Audrius (Audrius Bružas – red. past.). Jis puikiai groja gitara: tiek akustine, tiek elektrine. Tą galės išgirsti visi mūsų grandiozinių koncertų metu. Kitas grupės narys, Martynas, žinomas visų Lietuvos paauglių ir senmergių.“

Nors K. Glušajevas negailėjo komentarų apie savo grupės kolegas, apie save buvo itin nekalbus: „Aš apie save nekalbėsiu, jūs viską žinote po paskutinio pranešimo spaudoje.“

DELFI jau skelbė, jog aktorius slapta vedė savo kolegę Gintarę Latvėnaitę.

Visi žmonės, kurie atvyks į mūsų grandiozinius koncertus, galės mūsų gretose išvysti dar vieną žmogų, kurio šiandien nėra. Tai bus tikras siurprizas, tikras netikėtumas. Niekas dar nėra regėjęs vienoje scenoje aktorių ir Lietuvos „beatboxo“ čempiono“, - kalbėjo Kirilas Glušajevas ir pridūrė, kad jų įvaizdį kuria profesionalai.

Visai neseniai aktorius A. Bružas paviešino nuotraukose, kuriose demonstruoja sporto salėje ištreniruotą kūną. Pasiteiravus, kodėl šiandien jis slepia raumenis po storais kailiniais, aktorius tikino, kad „kūnas turi polinkį transformuotis“.

“Nežiūrėkite į „Eilinį elitą“ rimtai. Vertinkite jį taip, kaip jaučia jūsų širdis. Mes viską darome dėl trijų dalykų: šlovės, garbės ir pinigų. Tai mūsų kūrybinė piramidė“, - kalbėjo aktoriai.

„Mes neturime jokių konkurentų. Mes net nežinome, ką reiškia žodis „konkurencija“. Su mumis galėtų konkuruoti nebent „Bebro blyninė“, - tvirtino grupės nariai.

Spaudos konferencijos akimirkos:

Po spaudos konferencijos „Eilinio elito“ komanda išskubėjo į Gedimino prospektą, kur atidarė savo žvaigždžių alėją. Aktoriai, rankoje laikydami kartotines žvaigždes su savo vardais, pozavo susirinkusiems fotografams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)