Atiduodami pagarbą velioniui, daug grupės gerbėjų vilkėjo baltais drabužiais, o Mickas Jaggeris paprašė minios „nurimti vienai minutei“, per kurią perskaitė ištrauką iš Percy Bysshe Shelley elegijos „Adonais“ („Adonis“): „Ramybės, ramybės! Jis nemiręs, jis nemiega“.

Tuo metu „The Observer“ reporteris Johnas Gale`as rašė: „Žvelgiant iš toli, galėjo pasirodyti, kad ta didžiulė žmonių minia atėjo pasiklausyti garsaus religinio lyderio ar kažkokio Rytų mistiko“.

Laikraštyje „The Guardian“ Richardas Gottas šį koncertą pavadino „didžiu, epochą formuojančiu renginiu britų socialinėje istorijoje“.

Tame koncerte taip pat debiutavo Mickas Tayloras, užėmęs B. Joneso vietą.

Naujai paskelbtas koncertas įvyks po grupės 50-osioms metinėms skirtų pasirodymų, pernai surengtų Londone bei Niujorke, taip pat pasirodžius pranešimams, jog „The Rolling Stones“ pirmą kartą koncertuos Glostenberio festivalyje, kuris numatytas birželio mėnesį.

„Mes taip šauniai praleidome laiką, pernai surengdami penkis koncertus, jog norime tai pratęsti. Su Haid Parku susiję reikšmingi mūsų prisiminimai ir negalėjome sugalvoti geresnės vietos, kurioje šią vasarą galėtume pasirodyti savo gerbėjams Jungtinėje Karalystėje“, - sakė M. Jaggeris.

„Pernai taip gerai pasilinksminome ir grupė turi tiek daug geros energijos, jog nekantraujame sugrįžti į sceną, kuriai „The Rolling Stones“ ir priklauso“, – pridūrė gitaristas Keithas Richardsas.

Tuometinis koncertas „Hyde Park 1969“ buvo nemokamas, bet šiemet gerbėjams teks pirkti bilietus. Dar vienas šių laikų bruožas bus tas, jog koncertą rems „Barclaycard“.

„Tai bus didžiausias vasaros koncertas Londone. „The Rolling Stones“ yra tikra britų organizacija, atspindinti tikrąją rokenrolo dvasią. Jų sugrįžimas į Haid Parką bus žymus įvykis“, – teigė Robas Halletas iš rėmėjų „AEG Live“.

Visuotinė prekyba bilietais prasidės penktadienį, balandžio 5 dieną. Tačiau „Barclaycard Unwind“ klientai bilietus jau gali įsigyti nuo balandžio 3 dienos 15 val. vietos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)