Žiūrovams muzikantai dovanos beveik keturias valandas gyvos ir nuotaikingos muzikos.

Folkroką su punk muzikos elementais grojančios grupės „Krambambulya“ ir „Neuro Dubel“ dėl aktyvios pilietinės pozicijos savo gimtojoje šalyje yra užsitraukusios valdžios nemalonę, todėl artimiausiu didmiesčiu rengti koncertus joms tapo Vilnius. Planuojama, kad renginyje „Feel Free“ apie pusę žiūrovų sudarys atvykusieji iš Baltarusijos.

Pasak „biplanų“, jiems šis koncertas bus gana egzotiškas, nes neišvykstant iš Vilniaus bus galima pasirodyti ne tik Vilniaus, bet ir Minsko publikai. „Kovo pradžioje jau koncertavome Minske, šeštadienį „Lofte“ vėl susirinks didelė dalis žiūrovų iš Baltarusijos. Kvietimas prisijungti prie garsių šios šalies grupių yra tikrai malonus ir įvertina mūsų įdėtas pastangas“, – sakė „Biplan“ vokalistas Maksas Melmanas.

Kolektyvas „Neuro Dubel“ Vilniaus publikai pasirodys pirmą kartą, tuo tarpu „Krambambulya“ praėjusiais metais pristatydama savo albumą sugebėjo „Loftą“ užpildyti net tris kartus iš eilės, kiek vėliau dar aplankė ir muzikos festivalį „Galapagai“ Zarasuose.

Pasak renginio organizatorių, jungtiniu trijų grupių koncertu „Feel Free“ siekiama ne tik padovanoti smagų vakarėlį muzikos gerbėjams, bet ir suartinti dvi šalis kaimynes – Lietuvą ir Baltarusiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją