„Savaitgaliais skundiesi nemiga, padažnėjusiu širdies plakimu? Ausyse girdi ritmų dūžius, o galvoje šmėžuoja karštos mintys?.. Simptomai signalizuoja, kad penktadienį privalai užsirašyti vizitui į „Dr.Who“. Tik nesijaudink. Juk naujausiais tyrimais patvirtinta: house muzika gydo!“, – užtikrino vakarėlio „House Hospital“ medikų brigados atstovai.

Išdykusiomis seselėmis virsiančios „Dr.Who“ merginos išmėgins eksperimentines sveikatinimo metodikas, barmenai, vienai nakčiai tapsiantys seksologais, psichologais ir kitų sričių specialistais, priims prie baro be eilės, muzikos terapijos seansą praves „Dr.Who“ rezidentas Endrio.

Šeštadienį klubas perkirps Soliario gimtadieninio turo atidarymo juostelę. Daugiau nei mėnesį truksiantis šventinis žygis didžiųjų šalies miestų, o taipogi Didžiosios Britanijos scenose, – su ypatinga programa, staigmenomis ir galingu svečių palaikymu. Soliario „Grand B-Day“ koncertui būtų galima drąsiai priklijuoti pastabą „penki viename“, nes su solinezantu taipogi pasirodys grupės „Kastaneda“ maištautojas Dūnis, žavingoji Neringa Šiaudikytė,“Flaxen Beats“ ir Virus J didžėjų ekipa.

„Noriu žinoti“, „Jausmas“, „Saulę lūpomis užpūsk“ ir kiti Soliario hitai šventinės nakties metu persipins su staigmenomis. Publika galės įvertinti pirmąkart gyvai nuskambėsiantį Soliario ir Egidijaus Dragūno bendrą kūrinį.

„Labai laukiu koncerto Klaipėdoje. Šio miesto publika yra viena nuostabiausių ir šilčiausių. Pažadu, kad laukia griausmingiausias vakarėlis Klaipėdoje tą naktį“, – užtikrino Soliaris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)