„Pirmą kartą koncertavau šiame klube ir galiu pasakyti, kad man ten labai patiko. Atmosfera po pasirodymo buvo kaip reikiant įkaitusi, tačiau už poros valandų mūsų jau laukė kitas koncertas, todėl ilgai neužsibuvome“, – pasakoja airių kilmės dainininkė.

Antras dueto koncertas įvyko naktiniame klube „Tarantino“ Vilniuje. Erica dainavo „U2“ dainas „Stuck in the Moment“, „Beautiful Day“, Sinead O’Connor „Nothing Compares to You“ ir kitas. Vakarėlio svečiai ne tik šoko, bet ir dalyvavo įvairiuose konkursuose, suko laimės ratą, namo išėjo pilnom rankom dovanų.

Šiandien „Jameson pristato: Tabami goes Irish“ linksmybės tęsiasi – visa komanda keliauja į Klaipėdos klubą „Dr. Who“.

Visame pasaulyje išsibarsčiusios airių bendruomenės Airijos globėjo Šv. Patriko dieną išpopuliarino taip, kad dabar ji yra viena žymiausių nacionalinių švenčių ir nuotaikingai yra minima daugelyje pasaulio šalių.

Daugiau vakarėlių akimirkų specialioje fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)