Kaip jau grupės gerbėjams yra žinoma, „Eilinis Elitas“ gyvena eilinį prašmatnų gyvenimą, lankosi eiliniuose vakarėliuose, ieško eilinių pramogų, keliauja į eilinius kurortus Pietryčių Azijoje ir mėgsta neeilinį dėmesį.

Analogų Lietuvoje neturintis penketas kiekvieną kartą keičia savo pasirodymų programą, nes jiems nereikia ypatingo įkvėpimo, jis visad su jais.

„Mūsų „šaika“ yra atvira absoliučiai viskam“, – sako vienintelio Lietuvoje profesionalaus improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ ir grupės „Eilinis Elitas“ narys Kirilas Glušajevas.

Improvizuodami įvairiuose muzikiniuose žanruose „Eilinis Elitas“ sukuria nepakartojamą muzikinį šou, taip pat kaip „Kitas Kampas“ teatre – nepakartojamus improvizacijų spektaklius.

Todėl kiekvienas koncertas šiame improvizacijos meistrų ture po Lietuvą bus ypatingas.

„Čia ir dabar“ šūkiu besivadovaujantys „Eilinio Elito“ aktoriai-muzikantai leidžia sau naršyti tarp popmuzikos, roko, jamaikietiškų ritmų, repo ir dar begalės kitų muzikos krypčių.

Dar rudenį išsibandę savo jėgas prieš publiką, lygiai po pusmečio tobulesni, smarkesni ir kaip visada be proto savimi pasitikintys žinomi Lietuvos aktoriai Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas ir Šarūnas Datenis dainuodami ruošiasi nustebinti net 8 Lietuvos miestų gyventojus. Jie lankysis Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Telšiuose, Vilniuje, Alytuje, Kėdainiuose ir Kaune.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją