A. Storpirštis dainuojamosios poezijos gerbėjams žinomas ne vien kaip garsaus aktoriaus, bardo, tituluojamo lietuviško šio žanro atgimimo tėvu Gedimino Storpirščio sūnus. Tiesa, pirmieji Ainio bardiški dainavimai būten ir buvo su tėčiu. Tą galima išgirsti senuose G. Storpirščio įrašuose, ypač dainose vaikams, kuriose nuskamba nedrąsus, bet užtikrintas mažojo Ainio balsas. Vėliau jis buvo pagrindinis grupės „Stipriai kitaip“ vokalistas. Dabar debiutuoja ne vien kaip atlikėjas, bet ir kaip dainų autorius.

Kelių valandų koncerte nestigs jaunatviškos žaismės, optimizmo. Ainis su grupe į Lietuvos bardišką kultūrą įsiveržia kaip viltingas pavasario pranašas. Pirmas koncertas – tai ne vien pasirodymas apskritai, bet ir pareiškimas, kad ateiname. Ateiname, kad būtume, kad įvairintume kultūrinį gyvenimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)