„Mudu su Vee esam pakviesti surengti tris koncertus trijuose miestuose per dvi dienas. Atliksime geriausias ir žinomiausias airių dainas. Manau, kad bus be galo linksma, nes tas dainas tikrai žino kiekvienas“, – sako airių kilmės dainininkė E. Jennings.

Visame pasaulyje išsibarsčiusios airių bendruomenės Airijos globėjo Šv. Patriko dieną išpopuliarino taip, kad dabar ji yra viena žymiausių nacionalinių švenčių ir minima daugelyje pasaulio šalių.

„Dublino centre kasmet kovo 17 dieną vyksta didžiulis paradas, visi pasipuošę žalia spalva ar tradiciniais airių kostiumais eina į gatves, dainuoja, groja, šoka nuo ryto iki kitos dienos ryto“, – prisimena dainininkė.

Taip pat Erica pamini ir tai, kad daugybė airių svetur, ar jie būtų įsikūrę Niujorke ar Australijoje, kur net apie 40% australų yra airių kilmės, Šv. Patriko dieną rengia dideles šventes. Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje ta proga taip pat netrūks linksmybių.

Kovo 15 d. Erica su Victoru pasirodys Kauno klube „G-Loft“ ir vėliau tą pačią naktį Vilniuje klube „Tarantino“. Kovo 16 d. jiedu vyks į pajūrį ir linksmins bei patys siaus Klaipėdos klube „Dr.Who“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)