Dviejų valstybių žvaigždės

Timati koncerto organizatoriai, kaip ir žadėjo, parengė dar vieną siurprizą. Su langą ne tik į Vakarų Europą, bet ir JAV, pramušusiu Rusijos dainininku Timati, koncertą surengs ir Egidijus Dragūnas su grupe "Sel".

"Timati – be abejonės, populiariausias Rusijos dainininkas pasaulyje, kuris žinomas daugelio šalių klubinėtojams. Egidijus Dragūnas su grupe – bene populiariausias Lietuvos atlikėjas, todėl nusprendėme, kad neeilinių muzikantų koncertas vienoje arenoje – puiki dovana jų gerbėjams", – teigė balandžio 6 dieną Timati ir "Sel" koncertą organizuojantys "Macao Open Air".

E.Dragūnui ir "Sel", kuri muzikiniuose "M.A.M.A. 2012" apdovanojimuose buvo nominuota trijose kategorijose ir iškovojo "Metų koncertinės" grupės titulą, tai bus didžiausias koncertas po grupės lyderio atostogų Tailande.

"Timati ir "Sel" – aukščiausio kalibro dviejų šalių atlikėjai, kurie sukelia daug emocijų ir kurių koncertai sutraukia tūkstančius gerbėjų", – tikino siurprizą pateikę organizatoriai.

Turi milijonus gerbėjų

Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna – Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix). Ne tik Europos, bet ir pasaulio šalių klubinėtojų tarpe turbūt nerasi žmogaus, kuris nėra girdėjęs šios Rusijos muzikos mega žvaigžde tituluojamo Timati super hito.

"Welcome to St. Tropez" daugelyje Europos sąjungos valstybių radijo stočių užėmė pirmąsias vietas ir tapo super hitu, "youtube.com" interneto svetainėje klipas sulaukė jau beveik 100 milijonų peržiūrų!

Su šia daina Timati plačiai atvėrė Rusijos muzikinį langą į Europą.

Neatsitiktinai Europos masinės informacijos priemonės Timati be konkurencijos laiko pačiu populiariausiu Rusijos dainininku ne tik Europoje, bet ir pasaulyje.

Maskvoje gimęs, nuo 13 metų Los Andžele gyvenęs Timuras Junusovas (toks tikrasis stambaus verslininko Ildaro Junusovo sūnaus Timati vardas) yra sėkmingiausias savo šalies repo, hiphopo bei „r'n'b“ muzikos atlikėjas.

„Mano tėvai apsirūpinę žmonės, tačiau tėvas auklėjo taip, kad viską turiu pasiekti savo jėgomis“, – sako Timati, kuris pirmuosius žingsnius žengė 2004 metais, išgarsėjęs projekte "Žvaigždžių fabrikas" (Rusijoje pavadintu "American Idol").

Po to iškart Timati sulaukė milijonų gerbėjus, tapęs grupės "Banda" nariu.

Nuo tos dienos Timati populiarumas ir šlovė tik augo. 2006 metais jis išleido savo pirmąjį solinį albumą "Black Star by Timati", įkūrė savo prodiuserių centrą "Black Star Inc" ir gavo dar vieną pravardę – Black Star.

Premijos ir filmavimasis

2009 metais hitu tapo Timati ir pasaulinės žvaigždės Snoop Dogg kūrinys "Groove On", kuris sulaukė ir rekordinį peržiūrų skaičių tūkstančiuose pasaulio internetinių svetainių.

Antrasis Timati albumas "The Boss" dienos šviesą išvydo 2009 metais, o šio projekto metu Black Star bendradarbiavo su pasaulinėmis didžiausio ryškumo hip-hopo mega žvaigždėmis – P.Diddy, Snoop Dogg, Xzibit, Mario Winans, Busta Rhymes ir prodiuseriu – Scott Storch.

2012 metais Timati skamba garsioje pasaulinėje premjeroje "Not All About The Money" ft. Grooya & LA LA LAND & Timbaland", o prieš tai jis išleido pirmąjį savo albumą anglų kalba "SWAGG", kuris buvo parduodamas visame pasaulyje.

Jis prodiusuoja, parengė ne vieną didelį projektą, nusifilmavo jau beveik dešimtyje filmų, tapo verslininku, 2012 metais oficialiu "Universiada 2013" pasiuntiniu, o jo apdovanojimų (nuo "Auksinio gramofono" iki "MUZ-TV", nuo "World Fashion Awards" – iki "IN DA AWARDS") turbūt neįmanoma suskaičiuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)