„Mums išties šaunu, kad „Biplan“ priėmė mūsų kvietimą groti koncerte „Pasaulio rinktinė“, kuris jau po kelių dienų įvyks Minske. Tai pasitarnaus draugystei ir pastiprins kultūrinius mainus tarp Lietuvos ir Baltarusijos“, – įsitikinęs grupės „Bez Bileta“ lyderis Vitalijus Artistas. Pasak jo, „daugelis baltarusių melomanų gitara mokėsi groti būtent klausydami dainos „S dobrym utrom“.

„Biplan“ dainininko Makso Melmano teigimu, muzikantams bus labai malonu koncertuoti Minske, kuris yra arčiau Vilniaus, nei kai kurie Lietuvos miestai. „Tik kad jame lankomės žymiai rečiau. Maždaug prieš dešimtmetį yra tekę groti pusiau uždarame renginyje Minske, tačiau realiai mūsų debiutas šiame mieste pagaliau įvyks šį ketvirtadienį“, – sakė Maksas Melmanas.

Muzikantus džiugina ir tai, kad bilietai į šį koncertą jau beveik yra išpirkti, šį renginį žiūrės per tūkstantį žiūrovų. Beje, grupės „Biplan“ ir „Bez Bileta“ ketvirtadienį Minske ne tik dalinsis scena, joms abiems vaizdo klipus yra kūręs baltarusių režisierius Matvejus Saburovas (žiūrėti nuorodas apačioje).

Tai bus jau antroji koncertinė „Biplan“ kelionė šiemet – vasario viduryje muzikantai koncertavo Maskvoje. Minske grupė atliks 45 minučių programą rusų ir lietuvių kalbomis. Viena iš lietuviškai skambėsiančių dainų, be abejonės, bus ir naujasis grupės hitas „Amore“, įsitvirtinęs ne tik Lietuvos radijo topuose, bet ir kiek daugiau nei per dvi savaites pasiekęs arti 100 000 „YouTube“ peržiūrų.

Vos grįžę iš Minsko, šeštadienį, kovo 9 dieną, „biplanai“ skubės į Alytų, kur miesto teatro mažojoje salėje surengs savo akustinį koncertą. Į šį koncertą muzikantai žada atsivežti ir lauktuvių iš Baltarusijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją