Legendinių Rusijos muzikantų reikalavimų sąraše, vadinamajame „raideryje“, kai kurie punktai leidžia manyti, jog po agresyviu ir skandalingu grupės pavadinimu slepiasi anaiptol su žvėrimis nieko bendra neturintys rokeriai.

„Zveri“ laužo nusistovėjusius stereotipus apie Rusiją

Svečiai iš kaimyninės šalies koncerto organizatorių neprašo įprastų vaišių ir gėrimų viešbučio kambariuose arba arenos užkulisiuose. Grupės nariai Lietuvoje negers nei lietuviškos degtinės, nei rusiškos vodkos. Muzikantai gaivinsis juoda arbata ir nealkoholiniu alumi. O visa tai užkąs juoduoju ir pienišku šokoladais.

Ypač keistai skamba jų pageidavimas parūpinti ne šviežios, bet vakarykštės duonos.

Maža to - „Zveri“ kategoriškai atsisakė apšildančių grupių. Vietoj jų rokeriai pasirinko neįprastą sprendimą. Nutarta, kad prieš koncertą arenoje pasirodys Lietuvos klubinės muzikos elitas - garsiausi mūsų didžėjai: Ignas, Mantini, Mamania, Sisi ir Roberto.

„Galima drąsiai teigti, kad tokio pobūdžio renginio dar nėra buvę. Šis koncertas suvienys dvi labai skirtingas muzikos kultūras – klubinę ir roko. Renginys tęsis net 5 valandas ir baigsis kultinės grupės „Zveri“ pasirodymu, kuri vieninteliame Lietuvoje koncerte pristatys naujausią savo albumą „Mūzos“ ir atliks garsiausius savo hitus“, - pasakoja koncerto organizatoriai.

Anot jų, galima suprasti, kodėl po koncerto „Zveri“ nariai neplanuoja susipažinti su naktiniu Vilniaus gyvenimu – su juo jie susipažins toje pačioje arenoje, grojant didžėjams.

Vietoj naktinių linksmybių Rusijos žvaigždės mieliau laiką leis viešbučio baseine, o prieš išvykstant užsuks į sporto salę – būtent šių paslaugų jie pageidauja vietoje, kurioje bus apgyvendinti.
Viešnagė Lietuvoje – ne pirmoji šios grupės istorijoje. Pabaltijo šalyse jie koncertavo prieš keletą metų.

Grupės „Zveri“ istorija prasidėjo dar 2001 metais ir šiandien - tai vienas sėkmingiausių muzikinių projektų Rusijoje. Per savo egzistavimo laikotarpį „Zveri“ yra pelniusi daugybę apdovanojimų ir tapusi laureatais kaip geriausia roko grupė „MTV Rusija“, bei„Muz TV“ apdovanojimuose, o „MTV Europe music awards“ pelnė geriausio Rusijos atlikėjo apdovanojimą.

Šiuo metu grupė rengia koncertus už Rusijos ribų ir dar šiemet planuoja išleisti albumą „The Best“ su geriausiomis, naujai aranžuotomis savo dainomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)