Svarbiausias „Harlem Shake“ šokio principas - juokingi judesiai. Visi dalyviai turi būti su įdomiais kostiumais, atributais, vėliavomis.

"Tai - galimybė pasauliui pranešti apie save, o mes juk galime pasistengti, - su DELFI savo idėja dalinosi SezzY. - Pavyzdžiui, Amerikoje surengto „Harlem Shake“ šokio vaizdo klipą per dieną peržiūrėjo 3-4 milijonus internautų".

Todėl SezzY kviečia visus norinčius įsiamžinti pirmajame Lietuvoje „Harlem Shake“ projekte sekmadienį 15 val. ateiti prie Baltojo tilto ir pasiimti su savimi po trispalvę vėliavą, išskirtinai pasipuošti ir atlikti keletą juokingų judesių.

Su Justin Beat ir Flaxen Beats šį projektą rengiantis dainininkas pasakojo, kad jie jau turi gausią entuziastų komandą, pasirengusią nufilmuoti neeilinį įvykį.

"Kad akcija pavyktų, reikia apie šimto dalyvių. Jei ateis du šimtai, tuomet bus dar geriau. Svarbiausia, kad visi ateitų su gera nuotaika, nusiteikę smagiai ir juokingai pašokti", - sakė SezzY.

„Harlem Shake“ šokio pastatymai pasaulyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)