Šiemet Rusijos transliuotojas „Pervyj kanal“ 2013 metų „Eurovizijos“ dainų konkursui atstovausiančią dainą išrinko vidinėje atrankoje. Dainą, kurią Malmėje atliks Dina Garipova, sukūrė du švedų prodiuseriai Gabrielis Alaresas ir Joakimas Bjornbergas. Jie bendradarbiavo su Rusijos roko ir pop muzikos atstovu Leonidu Gutkinu.

D. Garipova Rusijoje išpopuliarėjo laimėjusi talentų ieškojusį realybės šou „The Voice 2012“.

„Dainininkės pasirinkimas buvo aiškus ir pakankamai logiškas, - sakė kanalo muzikos vadovas Jurijus Aksiuta. - Mes išrinkome Diną vidinėje atrankoje, tačiau iš esmės tai buvo visuomenės pasirinkimas. Rusijos televizijos žiūrovai balsavo už „The Voice“ laimėtoją ir vien Dina sulaukė beveik milijono balsų“.

Dina kilusi iš Tatarstano respublikos. Ji dainuoti pradėjo sulaukusi šešerių. Dainininkė atlieka pop ir roko stiliaus dainas totorių, rusų, prancūzų, anglų ir italų kalbomis. D. Garipovos scenos dievaitė – Whitney Houston.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją