Tai yra tarptautinis muzikinių renginių, skirtų studentams, konceptas, siekiantis integruoti naujausias technologijas į jauno žmogaus kasdienybę ir išmokyti jį užkurti tikrą vakarėlį.

Muzikinėse kovose rungiasi komandos, sudarytos iš dviejų asmenų. Visi studentai, turintys tą patvirtinantį dokumentą, gali registruotis internete. Registracijos metu bus prašoma atsiųsti komandos nuotaiką ir stilių atspindinčią nuotrauką ir trumpą video. Registracija vyksta iki kovo 4 d.

Iš visų užsiregistravusiųjų kompetentinga komisija atrinks po aštuonias komandas iš kiekvieno regiono, kurioms bus suteiktas šansas susigrumti muzikiniame ringe.

Kaip viskas vyksta?

Renginio dieną visi užsiregistravę dalyviai 19 val. klube susitinka su Rolandu Mackevičiumi, kuris ir paskelbia aštuonias laimingąsias komandas bei parūpina kiekvienai iš jų po dešimt pakvietimų į renginį.

Komandos turės pora valandų pasiruošti pasirodymams. Svarbu paminėti, jog dalyviai naudojasi savo asmeninėmis muzikinėmis laikmenomis (iPod/iPad). Komandų tikslas – kuo labiau įaudrinti publiką, todėl į pagalbą galima psitelkti vaizduotę: gyvą instrumentuotę, specialius kostiumus, šokio judesius, konfeti... Po kiekvienos komandų kovos renginio vedėjas paprašys publikos savo verdiktą išreikšti ovacijomis. Daugiau garso decibelų surinkusi komanda keliaus į sekantį raundą.

Kiekvieną muzikinių kovų vakarą sudarys trys raundai. Pirmasis – namų darbas, kurio metu komanda turės du išėjimus po 90 sekundžių. Čia svarbiausia iš anksto išsikepti kelis gerų kurinių miksus ir kuo labiau išjudinti publiką. Antrasis – stilių kova, kuomet Rolandas užduos vieną iš penkių muzikinių stilių (Hip-hop, House, R’n’B, Rock, Pop) ir komandos turės po tris 60 sekundžių trukmės išėjimus. Šiai rungčiai taip pat derėtų pasiruošti, kad spustelėjus PLAY visą minutę skambėtų geriausia minėtų stilių muzika. Trečiasis raundas – Ping Pong , į kurį patekusios komandos automatiškai gauna kelialapį į finalą Vilniuje. Šis raundas nieko nelemia, jis skirtas sugroti tai, kas geriausia. Kiekviena komanda turės po penkis 60 sekundžių trukmės išėjimus.

Finalas

Iš kiekvieno miesto bus atrinkta po dvi komandas, kurios grumsis finale. Viso finaliniame renginyje, vyksiančiame Vilniuje balandžio 4 d. “Lofte”, pasirodys aštuonios komandos. Jos rungsis dėl pirmosios vietos prizų.

Renginių grafikas:

I-as pusfinalis - 03.07 Vilnius, naktinis klubas “Gluck”

MC: Rolandas Mackevičius
Guest DJ: Mamania
Host DJ: Flaxen Beats

II-as pusfinalis - 03.14 Šiauliai, baras ''Pogo''

MC: Rolandas Mackevičius
Guest DJ: Jovani
Host DJ: Flaxen Beats

III-as pusfinalis - 03.21 Kaunas, naktinis klubas "Enjoy”

MC: Rolandas Mackevičius
Guest DJ: Rembo
Host DJ: Flaxen Beats

V-as pusfinalis - 03.28 Klaipėda, naktinis klubas “Fabrik”

MC: Rolandas Mackevičius
Guest DJ: Mindaugėlis
Host DJ: Flaxen Beats

Super finalas - 04.04 Vilnius, menų fabrikas “Loftas”

MC: Rolandas Mackevičius
Guests: G&G Sindikatas
Host DJ: Flaxen Beats