„Šiais metais mano antrąja puse per Šv. Valentino dieną bus mano albumas, tad su juo ir švęsiu“, – dar prieš koncertą juokavo Julija. Tačiau ji buvo ne visai teisi. Meilės dieną Julija pasitiko ne tik su savo dainomis, bet ir su būriu gerbėjų, kurie neabejingi jos muzikai.

Debiutinio albumo pristatymas šiai jaunai perspektyviai atlikėjai - įsimintinas įvykis. Jaukus ir šiltas vakaras yra pirmas jos solinis koncertas, kuriame dainininkė pristatė savo koncertinę programą.

Atlikėja tikino, kad jai tai - pati įsimintiniausia Šv. Valentino diena gyvenime, nes šią dieną ji paminėjo su savo kūdikiu, kurį pagaliau gali laikyti savo rankose.

Koncerto metu skambėjo kūriniai ne tik iš debiutinio albumo „Mano balsas“. Klausytojai taip pat išgirdo ir legendinę Whitney Houston dainą „I Have Nothing“. Julija sako, kad ši daina jai yra ypatinga ir kelia daug sentimentų dar nuo “Lietuvos balso” laikų, todėl tiek albumas, tiek pasirodymai be jos neįsivaizduojami. Julijai scenoje talkino ir kiti grandiozinio muzikinio konkurso „Lietuvos balsas“ metu sužibėję dalyviai – Gabrielius Vagelis, Ieva Zasimauskaitė, Berta Timinskaitė ir Julijos vokalo mokytoja Rosita Čivilytė su dukra Agneta.

Galimybę išleisti debiutinį albumą išskirtinio vokalo atlikėja laimėjo įveikusi daugybę konkurentų muzikiniame projekte „Lietuvos balsas“. Būtent ši pergalė atvėrė galimybes Julijai dirbti su viena galingiausių pasaulio muzikos leidybos firmų „Universal Music“.

Koncerto akimirkos - netrukus DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)