“Kai praėjusį rudenį draugas pasiūlė nufilmuoti kelias akustines dainas, visiškai nesiruošęs pradėjau groti akustinę tuo metu naujos dainos “Miesto Betonas” versiją. Nesitikėjau, kad visiškai akustinis skambesys ir tuo metu man gana svetima lietuvių kalba bus tokie malonūs šiandien, tad labai laukiu naujų lietuviškų dainų pristatymo”, – sako muzikantas.

Atlikėjas užsimena, kad planų šiems metams labai daug, tad klausytojai turės proga sužinoti apie juos iš pirmų lūpų.

Markas Palubenka – tikras žmogus orkestras, kurio instrumentai - kompiuteris, gitara, perkusija ir išskirtinis balsas. Markas dalinasi unikalia muzika, laužo mėginimus įsprausti jį į folk, indie ar kitų žanrų rėmus.

Tai žmogus išeinantis į sceną groti klausytojui akis į akį.

Po sėkmingų 2012-ųjų, per kuriuos sugrota daugybėje šiltų koncertų, festivalių Lietuvoje ir užsienyje, išleistas debiutinis albumas, grota Talino ir Vilniaus muzikos savaičių renginiuose, stovėta scenoje kartu su Katie Melua ir Jamie Woon, atlikėjas M.A.M.A. apdovanojimuose įvertintas geriausiu muzikiniu proveržiu ir geriausia alternatyva.

Vienintelis Marko Palubenkos koncertas Kaune jau šeštadienį, vasario 16 dieną. PuntoJazz palėpėje (Kęstučio g. 6).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją