Mantas neslepia: tai bus išskirtiniai vakarai, dvelkiantys ypatingu intymumu – jų metu išgirsime ne tik jau pamėgtas jo dainas, bet ir naujų, niekur neskambėjusių kūrinių. Kiekvienas jų pačiam dainininkui yra reikšmingas, nes buvo įkvėptas realių istorijų ir atlikėjui artimų žmonių.

„Pribrendau ištraukti ir parodyti jau seniai sukurtas dainas, kurių niekada nenorėjau pristatyti didžiojoje scenoje ar išleisti albume. Tai ypatingos dainos, kurios tiek man pačiam, tiek žmonėms, kuriems jos buvo parašytos, labai svarbios ir brangios. Tokiam įvykiui norėjosi ypatingo vakaro ir neįprastos vietos. Būtent todėl pasirinktos gerą aurą turinčios koncertų vietos“, – jausmingai pasakoja dainininkas.

M.Jankavičius prisipažįsta, kad kiekvieno projekto imasi su užsidegimu ir atsidavimu. Tad nenuostabu, kad dainininko nuoširdumas darbe pasiteisina bei atneša sėkmę: tai įrodo nuolatiniai koncertai, sausakimšos salės žmonių, reklamos sutartys, vaidmenys kine bei teatre...

„Šioje programoje būsiu 100 procentų Mantas. Kodėl? Kūriniai bus atliekami visiškai natūraliai, neperkraunant jų sudėtingomis kompiuterinėmis aranžuotėmis. Žodžiu, nebus uždėta jokio nereikalingo grimo nei man, nei mano atliekamai muzikai“, – atvirauja garsus atlikėjas.

Mantas žada, kad šiuose pasirodymuose nebus jokio snobizmo, atlikėjas neketina surengti ir rimto poezijos vakaro, kas, jo manymu, neretai yra painiojama minint akustinę muziką. Atlikėjas žada spontaniškus jausmus ir nesuvaidintą nuotaiką: „Jei norėsim verksim, jei norėsim juoksimės.“

Koncertai vyks: vasario 13 d. Vilniuje, šv. Kotrynos bažnyčioje; vasario 14 d. Birštono kultūros centre; vasario 15 d. Telšių Žemaitės dramos teatre; vasario 16 d. Klaipėdos koncertų salėje; vasario 17 d. Kauno valstybinėje filharmonijoje; vasario 19 d. Radviliškio kultūros centre; vasario 20 d. Panevėžio Juozo Miltinio Dramos teatre; vasario 21 d. Ukmergės kultūros centre; vasario 22 d. Šiaulių koncertų salėje „Saulė“; vasario 23 d. Tauragės kultūros centre; vasario 24 d. Alytaus kultūros centre; vasario 27 d. Marijampolės kultūros centre; vasario 28 d. Varėnos kultūros centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją