„Vilniuje ar Kaune, tai nėra svarbu. Koncertas vyks ir Lenkijoje, tačiau daugumai mūsų tai yra ypač nepatogu ir kainuotų daug pinigų. Taigi, mums kur kas patogiau būtų koncertas Lietuvoje“, - išplatintame laiške rašo Belieberiai.

Gerbėjų būrys tiki, kad gali savo entuziazmu gali atvilioti J. Bieberį į Lietuvą. „Visų šalių gerbėjos koncertų išsiprašė per koncertų organizatorius, prezidentus, televizijas, žurnalus, dienraščius, radijo stotis ir panašiai, todėl mes darysime tą patį. Mes nenustosime rašyti laiškų televizijai ir žiniasklaidai, kol apie tai nesužinos Justinasas. Mes kovojome jau ne vieną kartą socialiniame tinkle „Twitter“, ta prasme, mes „trendinome“ su prašymu kad Justinas atvyktų į Lietuvą. Bet.. nesėkmingai. Justinas apie tai nesužinojo. Mūsų buvo keli šimtai, bet to neužtenka. Dabar žiniasklaidai rašo laiškus dėl pagalbos keliasdešimt Belieberių. Po mėnesio mūsų bus tūkstančiai. Suprantate? Mes prašome galbūt per daug, bet mums tai reiškia visą pasaulį“, - rašo atkaklieji gerbėjai ir tuoj pat pateikia viltingą kaimynų pavyzdį.

„Dabar pakalbėkime dėl Lenkijos. Lenkija pati išsikovojo Justino koncertą. Koncerto data į turą buvo įrašyta neseniai . Nes lenkai lygiai taip pat kovojo ir apie tai sužinojo Justino komanda. Ir mes tai galime. Ir Justinas Bieberis yra mūsų pavyzdys nenuleisti rankų. Jis visada mums kartojo „niekada nesakykite niekada“, tai yra priežastis kodėl mes dabar Jums rašome laišką norėdami paprašyti Jūsų suteikti mums vilties. Mes nesustosime rašyti laiškų, kol apie tai nesužinos Justinas“, - žada kovingųjų gerbėjų sambūris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)