Dj Antoine vs Timati feat. Kalenna – Welcome to St. Tropez (DJ Antoine vs Mad Mark Remix). Ne tik Europos, bet ir pasaulio šalių klubinėtojų tarpe turbūt nerasi žmogaus, kuris nėra girdėjęs šios Rusijos muzikos mega žvaigžde tituluojamo Timati superhito.

"Welcome to St. Tropez" daugelyje Europos sąjungos valstybių radijo stočių užėmė pirmąsias vietas ir tapo super hitu, "youtube.com" interneto svetainėje klipas sulaukė jau beveik 100 milijonų peržiūrų. Su šia daina Timati plačiai atvėrė Rusijos muzikinį langą į Europą.

Neatsitiktinai Europos masinės informacijos priemonės Timati be konkurencijos laiko pačiu populiariausiu Rusijos dainininku ne tik Europoje, bet ir pasaulyje.

Maskvoje gimęs, nuo 13 metų Los Andžele gyvenęs, Timur Junusov, toks tikrasis stambaus verslininko Ildar Junusov ir Simonos sūnaus Timati vardas, sėkmingiausias savo šalies repo, hip-hopo bei RnB muzikos atlikėjas.

"Mano tėvai apsirūpinę žmonės, tačiau tėvas auklėjo taip, kad viską turiu pasiekti savo jėgomis", – sako Timati.

Bendradarbiauja su pasaulinėmis žvaigždėmis

Savo pirmuosius žingsnius link populiarumo jis žengė 2004 metais, kai išgarsėjo projekte "Žvaigždžių fabrikas" (Rusijoje pavadintu  "American Idol"). Po to iškart Timati sulaukė milijonų gerbėjų, tapęs grupės "Banda" nariu.

Nuo tos dienos Timati populiarumas ir šlovė tik augo. 2006 metais jis išleido savo pirmąjį solinį albumą "Black Star by Timati", įkūrė savo prodiuserių centrą "Black Star Inc" ir gavo dar vieną pravardę – Black Star.

2009 metais hitu tampa Timati ir pasaulinės žvaigždės Snoop Dog kūrinys "Groove On", kuris sulaukė ir rekordinį peržiūrų skaičių tūkstančiuose pasaulio internetinių svetainių.

Antrasis Timati albumas "The Boss" dienos šviesą išvydo 2009 metais, o šio projekto metu Black Star bendradarbiavo su pasaulinėmis didžiausio ryškumo hip-hopo mega žvaigždėmis – P.Diddy, Snoop Dogg, Xzibit, Mario Winans, Busta Rhymes ir prodiuseriu – Scott Storch.

2012 metais Timati skamba garsioje pasaulinėje premjeroje "Not All About The Money" ft. Grooya & LA LA LAND & Timbaland", o prieš tai jis išleido pirmąjį savo albumą anglų kalba "SWAGG".

Premijos, aktorystė, vaikai

Jis prodiusuoja, parengė ne vieną didelį projektą, nusifilmavo jau beveik dešimtyje filmų ("Karštis" su Agne Čadova, buvusia Ditkovskyte, sulaukė didelio populiarumo ir Lietuvoje), tapo verslininku (jam su draugais priklauso ne vienas prestižinis restoranas ir baras), 2012 metais oficialiu "Universiada 2013" pasiuntiniu, o jo apdovanojimų (nuo "Auksinio gramofono" iki "MUZ-TV", nuo "World Fashion Awards" iki "IN DA AWARDS" turbūt neįmanoma suskaičiuoti.

Tačiau itin laukiamas geriausiose pasaulio klubuose bei arenose, įtemptą darbo grafiką turintis, sportuojantis, joga bei meditacija užsiimantis Timati yra ir UNESCO skatinamo Maskvos tarptautinio fondo tarybos narys ir bent kartą-du per mėnesį dalyvauja akcijose, kurių tikslas padėti vaikams, lankosi vaikų onkologijos ligoninėse, bendrauja su našlaičiais.

"Stengiuosi nestovėti vietoje ir nepatekti į akligatvį. Noriu augti, judėti ir tobulėti", – tikina "Macao Open Air" komandos kvietimu balandžio 6 dieną Kauno "Žalgirio arenoje" koncertuosiantis Timati.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)