„Lietuviai yra puikūs klausytojai ir išmano muziką. Džiaugiamės, kad Lietuvoje jau esame subūrę ištikimų klausytojų ratą ir tikimės, kad šiemet jis dar padidės“, – teigė latvių muzikantai.

Vasarą „Instrumenti“ ketina pasirodyti kuriame nors iš Lietuvos muzikos festivalių, o naujausias savo dainas, prie kurių šiuo metu dirba įrašų studijoje, Lietuvoje paskelbs tuo pat metu, kaip ir Latvijoje. Beje, kelias naujausias dainas iš būsimo grupės albumo, pasirodysiančio šiais metais, Lietuvos klausytojai išgirs vieni pirmųjų ateinantį penktadienį „Tamstoje“. Šio koncerto metu nuskambės ir kelios labai pageidaujamos latviškos „Instrumenti“ dainos.

Viešnagės Lietuvoje metu grupė apsilankys ir filmo „Valentinas vienas“ seanse. Savo dalyvavimą šio fimo garso takelyje muzikantai vadina maloniu eksperimentu. „Girdėjome gerų atsiliepimų apie šio filmo komandą ir jos sėkmę. Žinodami, kad filmas bus žiūroviškas, džiaugiamės būdami jo dalimi“, – teigė Shipsi ir Reynsi.

„Instrumenti“ muzika Lietuvos klausytojams pažįstama jau kelerius metus. Grupė yra dalyvavusi festivaliuose „Be2gether“ ir „Karklė Live Music Beach“, taip pat „Pravda“ apdovanojimuose, kurie prieš kelerius metus vyko tame pačiame muzikos klube „Tamsta“. Praėjusią vasarą grupė Lietuvoje išleido savo debiutinį albumą „Tru“ ir koncertavo „Vilnius Music Week“ renginiuose – menų fabrike „Loftas“ ir vieno televizijos kanalo sezono pristatyme sostinės Katedros aikštėje. „Instrumenti“ dainas „Life Jacket Is Under Your Seat“ ir „Born to Die“ galima išgirsti skambant įvairiose Lietuvos radijo stotyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją