Ketvirtus metus vyksiantis tarptautinis gyvos muzikos festivalis ant jūros kranto trimituoja šių metų Lietuvos Vudstoko datą. Grandiozinė fiesta vyks rugpjūčio 16-18 dienomis. Įstabi gamta, geriausia muzika, originalūs menai, festivališkos pramogos ir pozityvios energijos padangė į žvejų ir gintaro gaudytojų kaimelį Karklę visus sukvies Žolinių savaitgalį.

Pernai šią vietą festivalio dienomis skandino žmonių jūra. Dešimtys tūkstančių festivalininkų – magiškas ženklas organizatoriams, įpareigojantis išlaikyti hipišką laisvės ir meilės dvasią bei „paskaninti“ festivalio programą ypatingais muzikiniais prieskoniais.

Festivalio naujienos

O jų šiemet bus ir itin egzotiškų. „Karklė 2013“ organizatoriai prasitaria, jog festivalis subrendo pasaulinio populiarumo sulaukusioms muzikos žvaigždėms ir perlams. Tiesa, kokius muzikos grandus šiemet išvysime Karklės scenose, dar neviešinama, tačiau jau yra aišku, jog savo pasirodymus trijų dienų renginyje atliks per 60 žymių ir talentingų kūrėjų bei atlikėjų.

„Gyvos muzikos paplūdimyje veiksmas kunkuliuos 6 scenose. Pagrindinėje ir Kopų scenoje išgirsite geriausiai grojančias ir festivalio veidą atspindinčias, tarptautinį populiarumą pelniusias grupes. Elektroninės, roko, latino ir alternatyviosios muzikos klubuose gros geriausios Lietuvos ir užsienio grupės, didžėjai, sugebėsiantys pateisinti kiekvieno klubo atstovaujamą muzikinį stilių“, - grandiozinio renginio detales atskleidžia organizatoriai.

Nuomonės – su pliuso ženklu

Pernai festivalyje dalyvavę atlikėjai vieningai tvirtina, jog „Karklė Live Music Beach“ nuginkluoja itin išskirtine atmosfera, ryškiomis emocijomis bei sėkmingai tokio mąsto renginiui parinkta vieta.

„Stebiuosi matydamas tiek žmonių. Nežinau, ką jiems čia siūlo. Ar muzika tokia svarbi, ar jūra, kuri pulsuoja kažkokią energiją, tačiau tai, kas vyksta Karklėje, galima vadinti pačiomis įspūdingiausioms akimirkomis, be jokios abejonės“ – prisiminimais apie festivalį dalinasi Marijonas Mikutavičius. Jam antrina ir Andrius Mamontovas, prisipažinęs, kad tik atvažiavus į Karklę, jį pasitinka pozityvi nuotaika ir tinkama erdvė muzikai. Mantas Jankavičius po savo pasirodymo vylėsi, kad laisvės, meilės ir muzikos dvasia į Lietuvos pajūrį sugrįš kasmet, o Rusijos mega žvaigždė, grupės „Mumiy Troll“ lyderis ir vokalistas Ilja Lagutenko neslėpė susižavėjimo taikia ir organiška festivalio publika.

Pramogos

Šiemet „Karklė 2013“ dalyviai tris dienas maudysis dar didesnėje muzikos ir pramogų jūroje. Festivalyje oš per 70 originalių ir jaunatviškų pramogų, kurios suvienys vandens sporto mėgėjus, aktyvių ir ekstremalių pomėgių gerbėjus bei tiesiog ramų poilsį pasirinkusius lankytojus.
„Mes ir vėl raginame mylėti ir būti mylimiems, nes meilė sukūrė pasaulį ir meilė yra ta varomoji energija, kuri suka žemę. Per daug laiko praleidžiame „on line“ - facebook‘e ar skype, todėl kviečiame ištrūkti į vietą, kurioje jums nereikalingi išmanieji telefonai, nes čia tiesiog nėra ryšio. Čia Meilė, Laisvė ir Muzika, čia Karklės muzikos ir menų oazė, laukianti visų, pavargusių nuo rutinos“, - kviečia fiestos organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)