Galbūt įkvėptas „Zip FM“ kolegos Rolando Mackevičiaus įspūdžių iš jo pirmojo vakarėlio „Dr.Who“ klube šį penktadienį jau pramintomis pėdomis atbris dar vienas kultinės radijo stoties laidų vedėjas ir aktualiausios šokių muzikos gurmanas Modestas „Rembo” Švoba.

„Jei mintyse sakai „respect!”, klausydamas šio veikėjo laidų radijo bangomis, verta sudalyvauti ir patikrinti, kaip skamba jo setas gyvai”, – paragino „Dr.Who“ atstovai.

Klubo rezidentas Justin Beat taipogi įneš svarų indėlį į „Dr.Who Loud“ serijos vakarėlį, o šokėjų komanda hipnotizuos gundančiomis judesių amplitudėmis.

Šeštadienį „Dr.Who Gyvai“ mikrofoną valdys Vaidas Baumila, grįžtantis į Klaipėdą po metų pertraukos. Pernai apkeliavęs kone pusę pasaulio Lietuvos platumose jis neužsibus. V.Baumila yra suplanavęs surengti vos po vieną koncertą didžiuosiuose miestuose, o mintimis jau gyvena atrankų į garsųjį Londono teatrą “West End” laukimu.

Išsiilgto atlikėjo hitai ir koverių lauktuvės klube „Dr.Who“ skambės stipriai ir užtikrintai – naujosios scenos tvirtumą decibelais Vaidas išmėgins su jį atlydėsiančių muzikantų grupe.

Prie klavišinių stos „Saulės kliošo“, „Migloko“, „Tabami“ projektų bendradarbis Vytautas Bikus. Prisijungs gitaristas Juozas Martinkėnas – projekto “Kurak”, free jazz grupės „In Search“ narys, mušamaisiais gros muzikos konkursų ir projektų dalyvis Andrius Kairys, bosine gitara – Laimis Matas, dalyvavęs didelio atgarsio sulaukusiame gyvo garso TV projekte “Lietuvos balsas“, spėjęs padirbėti su užsienio bei Lietuvos atlikėjais, tarp kurių – “Fools Garden, Alexander Rybak, Marlon Roudette, “Sunrise Avenue”, Donatas Montvydas, “Liūdni Slibinai”, Rosita Čivilytė, Mantas ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)