“Kūrinys realizuotas komandinio darbo dėka, padedant rinktiniams muzikantams, kaip Dainius Pulauskas, Domas Aleksa, Marius Aleksa, Paulius Volkovas, Aleksandras Raichenoks, Mindaugas Vadoklis bei Mindaugas “Bradka“ Lapinskis“, -sako D.Monvydas.

Pasak dainininko, tai labai seniai laukta naujiena, kurta net penkerius metus.

"Per tą laiką keičiausi kaip asmenybė, tobulėjo mano muzika, plėtėsi pasaulėžiūra ir suvokimas apie daugelį mane supančių dalykų”, – teigia dainininkas.

Anot atlikėjo, dainoje “Make That Love”, klausytojai galės pajusti ir atrasti visai kitokį Donatą Montvydą. Pasiteiravus, kokį išskirtinumą turės šis kūrinys, Donatas sako: “Tai daina, kurioje pabrėžiamas fizinis žmonių artumas, kūnų kontaktas, juos apėmusi aistra, stingdantis susižavėjimas pereinantis į neįpaprasta chemiją - matymą žvilgsnyje to, ką jau esi matęs ir pažinojęs ne sykį. Čia svarbu viskas: akių žvilgsniai, lūpų sodrumas, kūnų vingiai, prisilietimai, bučiniai, glamonės, net tylos akimirkos”.

Pasakodamas apie naują kūrinį, D. Montvydas drąsiai tvirtina, kad jis yra prisotintas erotiško seksualumo. Svarbiausia,- atitinkamas požiūris į vyro ir moters santykį.

„Tos vienintelės nakties niekada nepamirštum, nes kiekviena ateinanti tau primintų tai, ko protas niekada negales paaiškinti“, - sako dainininkas.

Specialiai šiam kūriniui yra sukurtas muzikinis vaizdo klipas, tačiau dainininkas neskuba išdėlioti visų slaptų kozirių ant stalo. “Vaizdo klipe galėsite išvysti visiems puikiai žinomą, populiarią ir tikrai ypatingą moterį. Norite sužinoti kas ji? Vasario 14 dieną apsiveskit raudonai ir laukite muzikinio klipo premjeros per TV3 televiziją”, – suintriguoja Donatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)