Vilniaus naktinis klubas „Tarantino“ šiais metais ant gimtadienio torto degsiantis jau penkias žvakutes, su šypsena ir itin šiltais prisiminais palydės praėjusius metus.

Per šimtą renginių per metus surengiantis klubas įsimintiniausiais metų įvykiais įvardija vakarėlį, skirtą dešimtąjai „Išsipildymo Akcijai“, kurio metu visi surinkti pinigai buvo paaukoti sergantiems vaikams, olandų „Cyber Robots“, lydinčių David Guetta į pasaulinius turus, pasirodymas, bei latvių beatbox grupės „PeR“ pasirodymas, kuris, liudininkų teigimu, „nunešė galvas“.

Per visą klubo gyvavimo laikotarpį vakarėlius lydėjo skambiausi užsienio šokių muzikos industrijos vardai tokie kaip Ian Pooley (Vokietija), Jimpster (JK), Andy Ward(JK), DK Watts (Pranūczija), ILL Insanity (JAV), PeR (LV), DJ Latin Prince (JAV), bei minėtieji Cyber Robots iš Olandijos.

Pirmojo jubiliejaus klubas tikrai nežada pasitikti nostalgiškai. Į šventę pakviesti visiems puikiai žinomi didžėjai žada surengti patį geriausią ir įsimintiniausią gimtadienio vakarėlį.

Klubo „Tarantino“ gimtadieniai visada garsėjo savo unikalumu - lankytojai iki šiol negali pamiršti milžiniško 4-ojo gimtadienio ledų torto, kurio atsiriekti įmanoma buvo tik elektriniu pjūklu. Penktojo gimtadienio proga „Tarantino“ taip pat žada staigmenų.

Sveikinimo žodį tarsiantis Virus J teigia, jog klubo gimtadienio laukia entuziastingai: „Šio klubo gimtadienis yra geriausias renginys po naujųjų metų. Visada būna be proto smagu ir stipru". Virus J yra kūręs remiksus tokioms žvaigždėms kaip T-Pain, Marshall Jefferson, Sister Bliss, Dj Pierre, Kings of Tomorrow ir daugeliui kitų.

2003-iaisais susikūrusi "Flaxen Beats" didžėjų komanda per visus savo gyvavimo metus liko ištikima "funky disco house" muzikos skambesiui.. Debiutinis vaikinų kūrinys "Funky music" buvo sutiktas itin palankiai ne tik šokių aikštelėse, bet ir radijo stotyse, o jų rengiami vakarėliai - garantuotas geros nuotaikos užtaisas.

Kolektyvo „Groovy Faction“ vaikinukai, atsidavę house muzikai, ne tik ją groja, bet taip pat yra ir jos kūrėjai. Pirmasis jų darbas „About Nothing” iškart buvo įvertintas muzikos kritikų ir išleistas muzikos rinkinyje „ZIP Gatvė“.

Pernai prancūzas DJ Bool liko sužavėtas gimtadieninio vakarėlio ir vis kartojo „Tai neįtikėtina!“, šiųmetiniai jo sveikinimai skambės 80-ųjų metų disko muzikos stiliumi. Gimtadienio siautulį kaitins ir house muzikos virtuozas Andrius Rio, žavingoji Raminta Vyšnia bei M&D Substance.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)