„Lord Of The Dance“ šou, kurį jau matė daugiau nei 100 milijonų žiūrovų, kasmet aplanko daugiau nei 70 pasaulio šalių. Visuose penkiuose kontinentuose kritikų ir publikos simpatijas pelnęs šou pasirodymus rengia sausakimšuose teatruose, arenose ir net stadionuose.

Garsiojoje „Wembley“ arenoje šis šokio ir muzikos šou buvo surengtas net 21 kartą. Visi bilietai į šiuos pasirodymus buvo išpirkti akimirksniu. Pakartoti šio rekordinio pasiekimo kol kas niekam nepavyko.

„Lord Of The Dance“ visuomenei pirmą kartą buvo pasirodė 1996 m. ir iškart sumušė visus įmanomus rekordus – jis yra oficialiai pripažintas kaip daugiausiai pajamų uždirbęs projektas šou verslo istorijoje.

Universalumas – tai pagrindinė priežastis, pavertusi „Lord Of The Dance“ naujausiu šių dienų pasaulio stebuklu, mitu ir gyva legenda.

Vieno garsiausio pasaulyje airių šokių meistro Michaelo Flatley kuriamas šou „Lord Of The Dance“ šiemet pradeda jau 17-ąjį sezoną.

Naujai pastatytas daugiamilijoninio biudžeto šou žiūrovus nudžiugins nematytomis dekoracijomis, kraują kaitinančiais šokiais ir klasikine airių muzika. Pasaulį pavergusį šou žiūrovai matys ne tik scenoje, bet ir gigantiškuose LED ekranuose. Daugybe prestižinių apdovanojimų įvertintas milžinišką populiarumą pelniusio šou autorius ir kūrėjas M.Flatley ne kartą įrodė esąs neprilygstamas šokio meistras. Jo vizija per muziką ir šokį suvienija milijonų žiūrovų širdis ir mintis. Nuo to momento, kai įsižiebia šviesos, iki paskutinės šou akimirkos publiką žavi meistriškai sustyguoti ir preciziškai tikslūs šokiai, įspūdingas apšvietimas, ugningi tradicinės airių muzikos ritmai ir fantastiški šokėjų kostiumai.

„Esame labai laimingi, galėdami savo gerbėjams pristatyti visiškai naują mūsų šou“, - pristatydamas naujas gastroles sako M.Flatley. „Stovinčių žiūrovų ovacijos yra pats geriausias įvertinimas mūsų šokėjams, su kuriais man dirbti yra didžiiulė garbė. Jie yra tikros super-žvaigždės, visas jėgas atiduodančios šokiui, kuris pradėjo formuotis daugiau nei prieš 2 tūkst. metų“.

Vidutinis „Lord Of The Dance“ šokėjų amžius yra 22 metai. Jų gretose nemažai pasaulio čempionų, kurie nugalėjo „The World Irish Dance“ čempionatuose arba yra laimėję svarbiausius nacionalinius šokių konkursus. Didžiulė „Lord Of The Dance“ sėkmė tradicinius airiškus šokius pakėlė į visiškai naują lygį ir pelnė iki šiol neregėtą pripažinimą visame pasaulyje. Visą „Lord Of The Dance“ šou sudaro daugiau nei 21 scena, kurių metu šokėjai daugybę kartų keičia sceninius kostiumus. Nepakartojamą 2 val. trukmės reginį visai šeimai vainikuoja abejingų nepaliekantis įspūdingas didysis finalas, po kurio kvapą sulaikiusi publika iš šokėjų reikalauja dar ir dar kartą grįžti į sceną.

„Lord Of The Dance“ faktai...

... šou matė daugiau nei 100 millionų žmonių iš 70 skirtingų šalių visuose kontinentuose
... net keturias savaites iš eilės rengė anšlaginius pasirodymus prestižinėje „Coliseum“ arenoje Londone
... gastrolių Australijoje metu per 10 dienų pardavė daugiau nei 250 tūkst. bilietų
... sumušė visus bilietų pardavimų rekordus Pietų Afrikoje
... „Wembley“ arenoje Londone surengė net 21 pasirodymą iš eilės, į kuriuos buvo parduoti visi bilietai
... per penkerius metus Las Vegase šį šou matė daugiau nei 400 tūkst. žiūrovų
... surengė analogų neturintį šou Budapešte (Vengrija), kurio pažiūrėti susirinko per 100 tūkst. žiūrovų
... dalyvavo prestižiniame „Red Cross Ball“ renginyje Monte Karle, į kurį šokėjus asmeniškai pakvietė Monako princas Albertas

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją