Stresas dėl mikrofonų

Per spektaklį kelių solistų mikrofonai apskritai neveikė, tad aktoriai bandė gelbėti situaciją pasilenkdami prie savo scenos kolegų ar stengdamiesi prikišti jiems kuo arčiau savo mikrofoną, kad girdėtųsi jų dainavimas.

"Kartais žiūrovų ausis užguldavo siaubingas griausmas, o kartais į mikrofoną buvo sakomos frazės, skirtos techniniam personalui arba tarpusavio pokalbiai. Pvz.: "Pasakyk garsistui, kad....", "O kas dabar?...", "Dabar išeinam....", - po miuziklo savo įspūdžiais su DELFI dalinosi vienas miuziklo žiūrovas.

Anot žiūrovų, pagrindinio vyro vaidmens atlikėjas Egidijus Sipavičius nuolat painiojo savo vaikų ir mylimosios vardus, ne laiku įstodavo dainuoti.

"Susidarydavo siaubingai ilgos pauzės, tarytum staiga veikėjas pamiršo, ką reikia daryti toliau. Keletas aktorių iš viso pamiršo laiku išeiti į sceną, todėl kolegos mojo į užkuliusius ir gestais rodė, kad jau reikia vaidinti", - savo įspūdžiais dalinosi žiūrovas.

Jautėsi nesmagiai, kaip ir žiūrovai

Pagrindinius vaidmenis miuzikle atliko ryškiausios scenos žvaigždės, kaip Augustė Vedrickaitė, Egidijus Sipavičius, Dominykas Vaitiekūnas, Evelina Anusauskaitė, Povilas Meškėla ir kiti. Kai kurie aktoriai bei atlikėjai DELFI prisipažino, kad dėl techninių kliūčių jie negalėjo tinkamai atlikti savo darbų bei scenoje jautėsi taip pat nesmagiai, kaip ir žiūrovai salėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)