„Taip, dauguma vakarėlių vietų per Naujuosius bando užsidirbti ramiam sausiui, kai pramogoms pinigų išleidžiama gerokai mažiau nei per šventes. Tačiau mes norime tikros šventės bare ir tikimės srauto žmonių, kurie čia užsuks kad ir vienam gardžiam kokteiliui“, – sako „Lotus“ šeimininkė Rosita.

Per Naujuosius į greitai populiarėjantį tik rudenį lankytojam duris atvėrusį kokteilių barą įsisuks Tolimųjų Rytų nuotaika – erdvė bus puošiama pagal japonų tradicijas, užkandžiams bus ruošiami karališki sušiai, aprangos kodas taip pat pagal temą: ikypos akys, raudonos lūpos, rytietiški apdarai arba bent jau jų motyvai ir pan.

Muziką visos nakties metu rūpinsis Lietuvoje jau pamėgtas energija trykštantis mušamųjų instrumentų vunderkindas DonnyDrumz. Jo energija ir būgneliai leis pasijausti lyg ant kalno viršūnės, o kiekvieno iš apsilankiusiųjų aprangos kodo detalė – tik dar ypatingiau!

„Labai mėgstu „Lotus“, čia esu atgrojęs kelias nepamirštamas naktis. Tad tikiuosi, kad Naujametinė bus virš visko“, – gerai nusiteikęs Naujųjų nuotaikas diktuoja DonnyDrumz.

Norvegijoje, Indijoje ir Kanadoje savo unikalius muzkos ritmus tobulinęs Donny Drumz neleis nusėdėti vienoje vietoje nei vienam apsilankiusiam! Be to, šventę jam padės kurstyti negailestingumu šokių aikštelėje pagarsėjęs Martynas Shelby.