Vieno įtakingiausio ir kontraversiškiausio 7-ojo dešimtmečio psichodelinio roko dievaičio vaidmenyje pasirodys šiuo metu ant sėkmės bangos skriejantis muzikantas Markas Palubenka.

„Nebandysiu Jimo Morrisono kažkaip įkūnyti, nes jis nepakartojamas ir neatkartojamas, tačiau tikrai visu savo kūnu ir širdim atsiduosiu svaiginančiai „The Doors“ muzikai. Bus siurealu, pamatysit“, – žada Markas Palubenka.

Šis jaunas ir veržlus atlikėjas yra viena įdomiausių pastarųjų metų naujienų Lietuvos muzikoje. Jis subtiliai derina akustinį ir elektroninį skambesius bei dažnai scenoje pasirodo vienas. Tačiau tai netrukdo atlikėjui susirinkti visą įmanomą publikos dėmesį.

„Kol nesutikau Marko, nežinojau, kas Lietuvoje galėtų sėkmingai išpildyti moterų dievuko ir roko legendos kūrybą. Tik su Marku „Tabami goes Jim Morrison“ tapo užtektinai psichodelinis, nuogas ir jausmingas“, – „Tabami“ premjerą trumpai pristato muzikantas ir prodiuseris Victoras Diavara.

Likus vos kelioms dienoms iki premjeros, po „Tabami goes Jim Morrison“ repeticijos netoliese „Lofto“ esančioje studijoje menininkė Berta Bocullo įamžino Marką Palubenką skendintį tamsoje, dūmuose ir muzikoje.

Speciali Marko Palubenkos fotosesija iš „Tabami Goes Jim Morrison“ repeticijų:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)