Tik šiemet debiutavusi šokių serija „Problemos“ kaskart sprendžia didžiulius modernaus žmogaus rūpesčius - organizatoriai jau išmokė teisingai maitintis ir numalšino neramumus Airijoje. Metų pabaigai jie imasi kito didžiulio darbo - išspręsti susikaupusias dvasines, karmos problemas. Visa tai vyks entuziastingai grojant Manfredui, Kym Wild ir Miss Americai.

Apie būtinąją karmos akupunktūrą pasakojo generalinis „Problemų“ direktorius Linas Karalius, neturintis nieko bendro su visuomenėje puikiai žinomu buvusiu seimo nariu. Linas pradėjo kalbėti aukštomis frazėmis ir tik jam suprantama leksika; vėliau pagrąsinus teismu ir persekiojimu, jis persijungė į paprastą kalbą: „Nieko nėra baisiau už kompiuterio vaizduoklyje gyvenantį žmogų, kuris neturi į ką atsiremti, išskyrus, savo „Facebook“ draugus. Jam tegali padėti meditavimas ir nuolatinis dialogas su Adibuda bei čakrų perkrovimas.“ Paprašius nekalbėti nesąmonių, Linas Karalius baigė valgyti samosą, ėmė cituoti M.Gandhi ir pasišalino.

Kitas nesusiprantimas kilo, kai rengėjai pasidalino neįtikėtinais kadrais - trumpame „YouTube“ patalpintame filmuke rodomas interviu su jau kelioliką metų mirusia Bulgarijos aiškiarege Vanga. „Problemų“ žurnalistas Linas Karalius, vėl gi niekaip nesusijęs ne tik su seimo nariu, bet ir generaliniu įmonės direktoriumi, drebančiu balsu klausė rūsyje gyvenančios išmintės apie pasaulio pabaigą. Vangos atsakymas yra čia:

Ir tai tik pradžia visų numatytų vakaro staigmenų. Be Vangos, vakarėlyje bus galima sutikti Rusijos siaubą, ekstrasensą A.Kašpirovskį, kuris palieps kaip gyventi, taip pat svečiuosis Palmira ar į ją panaši ragana, bursianti iš kortų ir pinigų. Svečiai bus apdalinti smilkalais ir tokiu būdu išsivalys savo sielos veidrodžius.

Visą mėnesį interneto lankytojus glumina savo vardo nepanorusios atskleisti „Dvasios mokyklos“ ajurvedistės D.R. patarimai garsiniu formatu, kuriuos galima išgirsti adresu: http://problemosproblemos.tumblr.com. Juose patariama kaip bendrauti su savo zodiaku, ko klausti Budos, ar kada vartoti jogų arbatą ir kur lėtai iškvėpinėti. Klausytojų prašymu radijo stotis „Mariaus radijas“ rengia kasdieninę laidą su D.R. patarimais ir prizais.

Paklaustas apie muziką, kompaktinių plokštelių atlikėjas Miss America tvirtai tikėjo, kad tai bus pats griausmingiausias pasišokimas „Opium“ klubo istorijoje. Paprašytas patvirtinti savo žodžius, po kelių valandų kalbėjo mįslingiau: „Grosime tai, ką užgyvenome per metus. Šiemet grojau super mažai, tad ruošiuosi atsakingai ir atsistojusiems šokių aikštelėje nuolaidžiavimų nebus - teks judinti viską su kuo atėjo.“

„Problemos su karma“, Miss America, Manfredu ir Kym Wild - „Opium“, Islandijos 4, šeštadienį, gruodžio 22 d., nuo 22h iki tada, kada bus baisu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)