Jubiliejaus koncerte „biksai“ dvi valandas džiugino žymiausiomis savo dainomis, specialiomis vaizdo projekcijomis, o koncerto pabaigoje susprogdino milžinišką pripučiamą kiaulę. Ne mažiau užvedančio pasirodymo iš šios grupės galima tikėtis ir M.A.M.A. ceremonijoje, kuri sausio 11 dieną vyks Kaune, „Žalgirio“ arenoje.

„Trinktelėsim kaip reikiant, kaip kokie „The Prodigy“. Mūsų šou bus labai geras. Aš jau viską labai „fainai“ sugalvojau“, - kukliai prisipažįsta Samas.

Ceremonijai BIX ruošia ypatingai skambėsiančią vieną populiariausių savo karjeros dainų - „Tarp Europos ir Honkongo“.

„Kodėl ši daina? Tai juk didelis renginys. Todėl norėjosi ir didelės, „erdvinės“ dainos. Norėjosi išrėkti, kad mes nesame kažkokie kaimiečiai. Esame šalis tarp Europos ir Honkongo, šalis, kuri gali garsiai rėkti. Beje, pasirodymui aš iš tikrųjų atsivešiu šokėjas iš Honkongo. Tai nėra pokštas“, - sako BIX lyderis.

Reikšmingą jubiliejų atšventę BIX ketina 2013-aisiais nestabdyti apsisukimų ir galiausiai susigrumti dėl M.A.M.A. statulėlių.

„Visokių apdovanojimų turime, o šito – ne. Reikia jį gauti. Jei rimtai, mes ruošiamės įrašyti naują dainą, kuri pirmą kartą skambėjo jubiliejaus koncerte. Tai naujas mūsų posūkis, „biksai“ dabar surimtėję, melodingumo atsirado daugiau, tekstas padorus. Galvojame ir apie naują albumą, tik iki šiol neatsakiau sau į klausimą, ar jis šiais laikais reikalingas. Be to, neaišku, kokia forma „Bix“ turėtų jį išleisti. Įprasta gal netinka, mes juk šiokie tokie chuliganai“, - juokiasi Saulius.

BIX ir šokėjos iš Honkongo – ne vienintelė priežastis, dėl kurios graibstomi bilietai į sausio 11-ąją vyksiančią ceremoniją. Šventė suburs ryškiausias daugybės žanrų žvaigždes – jau paskelbta, kad renginyje pasirodys Mantas Jankavičius, Džordana Butkutė, Marijus Mikutavičius ir „G&G Sindikatas”, “Gerai Gerai & Miss Sheep”, Donatas Montvydas, „Rondo“, „Pinup Girls“, Markas Palubenka, Ieva Narkutė, „The Perfect Pill“ ir daugybė kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)