Praėjusią savaitę naktinio klubo pranešimuose spaudai ir „Facebook“ paskyroje buvo reklamuotas gruodžio 15-tosios renginys „OXY-ALL WHITE 2012“, kuriame, pasak reklaminių skrajučių – „Pasaulyje žinomiausio cirko „Circus De Soleil“ artistai, šokėjai ir Dj iš „Sensation White“, balti angelai ir erotiškos deivės skrenda į moderniausiu Lietuvos klubu nominuojamą klubą PORT by BarBar'a, kad paliktų ryškiai BALTĄ žymę Klaipėdos klubineje istorijoje.“

Renginio reklama

DELFI skaitytojas pastebi, kad minimas „Circus De Soleil“ yra ne kas kita, kaip aliuzija į „Cirque Du Soleil“ - Lietuvoje prieš metus viešėjusį vieną garsiausių ir vieną geriausiai apmokamų pasaulio cirkų. Bilietai į renginį tuomet kainavo ir kelis šimtus litų. Į „Circus De Soleil“ renginį bilietai kainavo tik 20-30 litų ir tai sukėlė klubinėtojo įtarimą.

„Įdomu, kiek žmonių „užkibo" susivilioję skambiais tariamų vakarėlio svečių vardais? Vos netapau vienu iš apgautųjų. Gramatinės klaidos (skelbimuose - DELFI) bado akis, bet galima numoti į jas ranka: gal, pavyzdžiui, labai užsiėmę organizatoriai buvo? Juk ruošėsi TOKIO masto žvaigždes Klaipėdoje sutikti! Visgi nepatingejau prieš atverdamas „Porto" kasoje piniginę pasidomėti, ar išties pasaulinio lygio „Cirque du Soleil" (reklaminiame tekste cirko pavadinimas buvo pora kartų iškraipytas - „Circus De Soleil", „Cirque Del Solei") artistai meta savo gastroles didžiosiose arenose ir paknopstomis lekia į Lietuvos pajūrį demonstruoti savo talentų naktinio klubo publikai?", - laiške ironiškai rašo skaitytojas.

Renginio reklama

Renginiu susidomėjęs cirko gerbėjas parašė laišką ir garsiojo cirko atstovams. Netrukus iš jų gavo atsakymą, kad renginyje pasirodysiantys artistai niekaip nesusiję su visame pasaulyje mylimu ir žinomu „Cirque de Soleil".

Klubo „Port" atstovas DELFI tvirtino, kad programoje buvo daug artistų, vienas jų - iš „Cirque du Soleil". Jo vardo ir pavardės pašnekovas pasakyti negalėjo, tačiau pažadėjo į klausimus atsakyti vėliau. Tačiau sutartu laiku net du kartus redakcija jokių žinių iš klubo atstovų nesulaukė.

"Cirque Du Soleil" atsakymas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)