Šis pasirodymas įvyko praėjus 18 metų, kai grupės lyderis Kurtas Cobainas, būdamas vos 27 metų, pakėlė prieš save ranką. Tai įvyko 1994 metais.

„The Sun“ pranešė, kad septyniasdešimtmetis P. McCartney studijoje „slapta dirbo“ su buvusiais grupės nariais, „Foo Fighters“ dainininku Dave'u Grohlu ir bosistu Kristu Novoselicu. Iki pat pasirodymo nebuvo aišku, ar trijulė atliks naują muziką, ar senuosius grupės kūrinius.

„Nepasakysiu, kad tai netiesa“, - tik tiek tepasakė situaciją žinantis šaltinis ir nei žodžiu neužsiminė, ar tai bus „Nirvanai“ būdinga muzika.

Vis dėlto, K. Novoselicas trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Twitter“ paliktame įraše gerbėjams užsiminė apie trijulės muzikos žanrą: „Tai nauja daina, kažkas tarpinio tarp „Helter Skelter“ ir „Scentless Apprentice“.
„12-12-12: „Sandy“ paramos koncerte“ taip pat pasirodė Billy Joelas, Alicia Keys, Bon Jovi, Bruce'as Springsteenas, Eddie Vedderis, Rogeris Watersas, Kanye Westas ir „The Who“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)