„Ši daina skamba keliomis kalbomis ir, galbūt, kažkam yra girdėta, tačiau mes džiaugiamės, kad turime galimybę ir teisę lietuvos klausytojams pateikti savo versiją“ – šypsosi merginos.

„Pinup Girls“ gražuolės nauja savo daina pasakoja apie vaikiną, kurį sutiko ypatingą žiemos dieną. „Šio kūrinio žodžiai – tikra, žaisminga meilės istorija, kurią mums parašė mūsų ištikimasis muzikos prodiuseris Mindaugas“ – svajingai pasakoja atlikėjos ir juokdamosios pokalbio metu pavadina vaikiną broliu.

Kartu su nauju kūriniu dainininkės pristato ir savo žiemišką, Londonu kvepiančią fotosesiją. „Natūralumas, šiluma, nuoširdumas, teigiamos emocijos ir šventinės nuotaikos – viskas, ką mes norėjome sudėti į savo žiemišką dainą ir naują fotosesiją. Tikimės, kad visa tai pajaus mūsų naujos dainos klausytojai“ – vieningai viena kitai pritaria Ieva, Viktorija ir Simona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)