Statistiniais duomenimis, bilietai į Madonnos koncertinio turo MDNA pasirodymus yra tris kartus brangesni, nei į Lady Gagos koncertinio turo „Born This Way“ koncertus.

Rašoma, kad Lady Gagos agentai ėmėsi gudrybių, pvz., perkantiems bilietą, antras duodamas nemokamai, kad surinktų daugiau žiūrovų į koncertus. Peru Lady Gaga dainavo 50 tūkst. žmonių miniai, tačiau buvo parduota tik 17 tūkst. bilietų.

Na o į Madonnos koncertus Peru išpirkdavo visus bilietus.

Atlikėjos tapo priešėmis, kai Madonna pareiškė, jog Lady Gagos daina „Born This Way“ labai panaši į jos 1989 m. kūrinį „Express Yourself“.

Rugsėjį koncerte Atlantik Sityje (JAV) Madonna skyrė dainą „Masterpiece“ Lady Gagai ir pasakė: „Aš ją myliu. Aš ją myliu. Imitavimas – aukščiausia meilikavimo forma.“

Lapkritį aukcione „Christie‘s“ pardavė garsiąją Madonnos kūgio formos liemenėlę, už ją paslaptingas pirkėjas sumokėjo 52 971 tūkst. dolerių (141,4 tūkst. Lt). Popkaralienę 1990 m. išgarsinusios liemenėlės kaina dvigubai viršijo prognozes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)