Šventės varikliu taps D. Britanijos progressive house muzikos ikona Echomen ir spalvingas Kauno didžėjų ketvertas. Stipriajai lyčiai atstovaus Kastis Torrau su Donatello, moteriškais kerais naktį papuoš Emma ir SoundsBeauty.

Kauno neiškeis

„Metų sandūroje gimtojo Kauno nekeisime į jokius pajūrius ir sostines. Grosime savo mieste“, – patvirtino Kastis Torrau.

„Gargaras“ šiemet be konkurencijos buvo geriausia klubinė erdvė groti visoje Lietuvoje. Minia gražių žmonių, stiprus judesys, ideali klubinė atmosfera. Alternatyvų, kur sutikti 2013-uosius net nesvarstėme“, – sakė Donatello.

Naujųjų metų naktį atlikėjai lips ant galingomis garso ir šviesų sistemomis, LED ekranais papiktintos, o tiksliau – palinksmintos, didžėjų pakylos.

Užbaigs sėkmingus metus

Griausmingu žingsniu į 2013-uosius klubinių renginių agentūra „Atari Solutions“ užbaigs dar vienus sėkmingus metus.

Agentūros klubinės naktys „Gargare“ šiemet buvo užpildytos – pradedant „Muzikos“ serijos renginiais, įsimintinu D. Britanijos didžėjaus James Zabiela vizitu, baigiant tūkstantine Helovino fiesta.

Praėjusius Naujuosius metus „Atari Solutions“ Kaune pasitiko su Ignu ir „Radistais“. Į karnavalą „Pure Reivas 2012“ buvo parduoti visi bilietai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)