Vietas pusfinaliuose jau turi penkių atrankos koncertų laimėtojai: „El Fuego" grupė „DAR" ir Monika Linkytė, „Saulės broliai”, Andrius Pojavis, „Timohi”, Beissoul su Gabriele Griciūte, „Božolė", Elvina Milkauskaitė, Neringa Šiaudikytė, Linas Adomaitis, Girmantė Vaitkutė, Gintarė Korsakaitė ir Gabrielius Vagelis, kuris pusfinaliuose pasirodo ir vienas, ir duetu su Ieva Zasimauskaite.

Ketvirtadienį komisija antrą šansą suteikė ir į pusfinalius delegavo dar tris atrankos nepraėjusius dalyvius. Iš nepatekusių į pusfinalius buvo išskirti Giedrė Smolskaitė, Sophie su kūriniu ir „Gerai gerai ir Miss Sheep“.

Šį šeštadienį dėl vietos finale susigrūmė: „Gerai gerai ir Miss Sheep", Neringa Šiaudikytė, Gabrielius Vagelis, „Saulės broliai", Elvina Milkauskaitė, Andrius Pojavis, „Timohi", Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielius Vagelis,„Božolė". Kas pateks į finalą priklausys susumavus komisijos ir šio vakaro žiūrovų balsus.

Laidos pabaigoje paaiškėjo, kad labiausiai žiūrovai finale nori matyti „Gerai gerai ir Miss Sheep", Neringą Šiaudikytę ir Elviną Milkauskaitę. Mažiausiai - „Božolė", G. Vagelį ir „Saulės brolius".

Už ką balsuojate/balsuotumėte jūs? Balsuokite DELFI apklausoje.


Pirmojo „Eurovizijos" pusfinalio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)