Kūrybiški sprendimai iš pagrindų transformavo interjerą, kuriame jau greitai atsiras ir gurmaniško maisto „sala“. Vis dėlto naujovės neužgoš to, kas klubui visuomet buvo svarbiausia – draugiškos, teigiamų vibracijų prisodrintos atmosferos, rašoma klubo atstovų išplatintame pranešime spaudai.

„Nors išoriniame lygmenyje vyko grandioziniai pokyčiai – griovėm sienas ir viską, galima sakyti, statėme nuo nulio, – tai nepalietė pačios „Dr.Who“ esmės. Tam tikru požiūriu esame senamadiški: tikime, kad nuoširdumas yra svarbiau nei įvaizdis. Joks glamūras neužmaskuos jaukumo stygiaus. Gera atmosfera, atrodytų, sunkiai apibrėžiamas dalykas, bet panašu, kad ji yra įsigėrusi į „Dr.Who“ sienas ir mūsų kaulus. Pauzė, kai klubas neveikė, suteikė progą įsitikinti, kad buvome ir likome mylimi. Šilti mūsų draugų komentarai, elektroniniai laiškai ir gyvai išsprūsdavę sentimentai suteikė daug įkvėpimo ruošiantis sugrįžimui“, – kalbėjo klubo „Dr.Who“ komanda.

Be pataikavimo banaliam skoniui, o tuo pačiu – be tų, kurie stovi ant scenos, sudievinimo: „aukso vidurio“ taisyklė kalbant apie muziką, tikri talentai ir publikos emocijos čia gros pirmuoju smuiku.

Jau gruodžio 7 d., penktadienį, klubo pasiilgę bičiuliai viską galės įvertinti savo akimis ir širdimis. “Dr.Who” Grand Opening Weekend: Special Show” – pirmas šūvis, pirmas vakarėlis ir pirmi įspūdžiai.

Vokaliniai performansai, choreografiniai deriniai ir šventiškomis staigmenomis užlietos erdvės – nuo scenos iki pat baro, ant baro ir kiekviename colyje. „Dr.Who“ renesanso šaukliais taps į savo rezidenciją sugrįžtantis Justin Beat, Andrius Rio ir Endrioo L.
Šeštadienį “Dr.Who” fanfaros toliau griaudės su “Flaxen Beats” diskžokėjais ir Neringa Šiaudikyte, kuri savo vokalu papuoš energingą svečių setą.

Savaitgalį su visais šiltai apsikabinęs „Dr.Who“ žada nenuobodų didžiųjų žiemos švenčių laukimą. Gruodžio viduryje bus duotas startas aukščiausios prabos pasilinksminimo vietas suvienijusio projekto „Club Members“ vakarėlių serijai.

Jos misija – Lietuvoje pristatyti „L‘Arc“, „VIP Room“, „Matignon“ Paryžiuje, „Gold Las Vegas“, esančio JAV, kultinių Prancūzijos Rivjeros naktinio gyvenimo mekų žvaigždes. Gruodžio 15 d. „Club Members“ juostelę Klaipėdoje perkirps DJ Emmanuel Diaz, Kanų klubo „Gotha“ rezidentas.

Ryškiausia pozityvo salvė klube „Dr.Who“ iššaus pasitinkant 2013-uosius. „Miracle New Year feat. Donatas Montvydas” – prašmatnios gruodžio 31-osios fiestos burtažodis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)