Tarp jų – ir didžioji dalis Lietuvos rinkai skirtų bilietų.

Kitų metų birželį startuosiantis britų garsenybės koncertų turas, panašu, pretenduoja tapti rekordiniu. Praėjus vos keletui dienų nuo prekybos bilietais pradžios, dėl milžiniško publikos susidomėjimo jau paskelbti šeši papildomi koncertai – po du Mančesteryje ir Londone, po vieną – Glazge ir Kopenhagoje. Šiuo metu jau suplanuoti net keturi iš eilės Robbie koncertai garsiajame Londono „Wembley“ stadione.

Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje nuo penktadienio bilietus į koncertą galėjo įsigyti tik „BDG klubo“ nariai. Nuo šiandien tai padaryti gali visi norintys. Bilietai, kurie kainuoja 244 litus, platinamivisose “Ticketpro“ kasose ir interneto svetainėje www.ticketpro.lt

„Išankstinės prekybos rezultatai patvirtino, kad Robbie Williamsas – tas atlikėjas, kurio koncertą trokšta pamatyti daugybė žiūrovų. Tokio pirkėjų aktyvumo Baltijos šalyse neteko stebėti jau ketverius metus – nuo tada, kai Taline koncertavo dainininkė Madonna.

Paaiškėjo, kad nepakankamai įvertinome Lietuvos publikos norą pamatyti šį koncertą – keturis penktadalius mūsų šalies rinkai skirtų bilietų išpirko „BDG klubo“ nariai. Pavyko susitarti, kad Lietuvai bus skirtas papildomas kiekis bilietų, tačiau dėl jų mūsų šalies publika konkuruos su Rusijos, Latvijos, Suomijos, kuriose jau aktyviai vykdoma koncerto Taline reklama, žiūrovais. Tai bus vienintelis Robbie koncertas Baltijos šalyse ir Rytų Europoje – esame gavę patvirtinimą, kad papildomi koncertai šiame regione nebūtų rengiami, net ir pardavus visus bilietus“, - komentuoja dainininką pakvietusios didžiausios Baltijos šalių koncertų agentūros „BDG Music“ atstovas Deividas Afarjanc.

Po septynerių metų pertraukos solinį koncertų turą surengsiantis Robbie Williamsas atskleidė, kad juo nori pranokti savo paties legendinius pasiekimus. 2003-aisiais Nebvortoparke Didžiojoje Britanijoje jis koncertavo 375 tūkstančiams žiūrovų. Šių koncertų įrašas tapo didžiausiu tiražu parduotu muzikiniu DVD istorijoje, o pačius pasirodymus publika laiko geriausiais Robbie karjeroje.

„Nebvortas vadinamas mano karjeros viršūne. Metu sau iššūkį tai pralenkti. Kitais metais surengsiu geresniuskoncertus.

Turiu šešis septynis mėnesius viską atidžiai apgalvoti, intensyviai ruoštis, įgyti puikią fizinę formą. Žinau, kad scenoje yra erdvė dainininkui, kuris užvaldytų stadionus. Noriu būti tas dainininkas.

Darau tai ne dėl pinigų. Jie man – tik kaip prizas. Nemanau, kad Cristiano Ronaldo laksto po stadioną, galvodamas apie tai, kad per savaitę uždirba 250 tūkstančių svarų. Jis tą patį darytų, ir uždirbdamas 250. Aš jaučiuosi taip pat. Būdamas scenoje, niekada gyvenime nesu susimąstęs apie pinigus“, - sako Robbie Williamsas.

Dainininko bičiulis ir bendražygis, grupės „Take That“ lyderis Gary Barlow neabejoja, kad Robbie kitais metais nustebins visus.

„Stadionai – ta vieta, kurioje jis ir turi būti. Buvau jo koncerte Londono O2 arenojeirnegalėjau atsistebėti, kokiame aukštame lygyje jis išlieka po tiek metų. Labai didžiuojuosi viskuo, ko jis pasiekė“, - britų dienraščiui „Daily Star“ sakė Gary.

Prieš Robbie Williamso pasirodymą Taline savo programą atliks kita ryški britų muzikos žvaigždė – dainininkas Olly Mursas, kurio albumas „Right Place Right Time“ ir singlas „Troublemaker“ šiuo metu yra pirmojoje Didžiosios Britanijos „Top 10” vietoje.

Vokietijos TV laidoje „Wetten, dass...?“ Robbie Williamso sudainuotas hitas „Candy“:

Didžiosios Britanijos karalienės Deimantinio jubiliejaus koncertą Londone šįmet pradėjusi Robbie Williamso daina „Let Me Entertain You“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)