Esant vos trims laipsniams šilumos, kartu su didele draugų kompanija, grupė atliko ironišką dainą „Lūpytės“. Sekmadienio vakare „YouTube“ patalpintas vaizdo klipas pirmadienio rytą jau buvo peržiūrėtas 4 tūkst. kartų.

„Pastaruosius mėnesius apie mus sklido įvairūs gandai, kai kas net galvojo, jog savo veiklą nutraukėme. Norime visus juos paneigti. „Vilnius Temperature“ komanda pasipildė naujais talentingais žmonėmis ir dabar esame gyvi kaip niekada. Gausi publikos reakcija į naujausią klipą tik dar labiau įkvepia toliau daryti tai, ką darome. Ačiū jums už tai, draugai“, – džiaugiasi „Vilnius Temperature“ iniciatorius Saulius Baradinskas.

„Vilnius Temperature“ nufilmuotą „Baltojo kiro“ pasirodymą pamatykite čia pat:

Rokenrolo ir hipių idėjų suburtas „Baltasis kiras“ yra kelerius metus aktyviai koncertuojanti, 2010 m. debiutinį albumą „Su geltonu snapeliu“ išleidusi sostinės grupė. Šiuo metu joje groja ir keletas anksčiau „Vilnius Temperature“ nufilmuotos kompanijos „Garbanotas bosistas“ muzikantų.

„Ši daina – asmeniškai jums, iš visos širdies, iš širdies gilumos. Ir nors labai išgyvenom tą pirmo dublio neišsistovėjimą, tačiau Tomo (Tomas Razgūnas, grupėje dar visai neseniai grojęs gitara – aut. past.) išskridimas į Kanadą mums buvo dar didesnis išbandymas ir vis dar yra“, – apie klipo filmavimą juokavo „Baltojo kiro“ vokalistas, dainos „Lūpytės“ autorius Tautvydas Paulius Augustinas.

Šiuo metu „Vilnius Temperature“ jau derina filmavimų datas su kitomis Lietuvos grupėmis ir naują klipą žada pristatyti prieš Kalėdas.

„Anksčiau po naują klipą išleisdavome bene kas savaitę. Dabar perėjome prie filosofijos „mažiau yra daugiau“. Nuo šiol filmuosime rečiau, tačiau daugiau dėmesio kreipsime į klipų kokybę, stengsimės, kad jie būtų įdomesni, minimaliai režisuoti“, – pažada S. Baradinskas.

„Baltasis kiras“ yra jau 30-oji grupė, kurią nufilmavo „Vilnius Temperature“. Trijų jaunų, videomenu besidominčių vaikinų pernai pradėtas nekomercinis projektas tapo vienu ryškiausių kokybiškos Lietuvos muzikos ambasadorių. „Vilnius Temperature“ „YouTube“ kanalas turi beveik 2,7 tūkst. prenumeruotojų, o bendras klipų peržiūrų skaičius greitai pasieks milijoną.

Po „Vilnius Temperature“ kameromis yra atsidūrę ne tik sąrašas talentingų Lietuvos muzikantų, pradedant „Kamanių šileliu“, baigiant Andriumi Mamontovu, bet ir Vilniuje koncertavusios užsienio grupės, tokios kaip islandų „GusGus“, britų „Dirty Goods“ ir kitos.

Visi muzikantai filmuoti esant skirtingoms oro sąlygoms, taip pabrėžiant Vilniaus, kaip unikalaus, keturis metų laikus turinčio miesto statusą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)