"Labas vakaras visiems, esantiems kituose aukštuose. Galite čia pakilti pasiklausyti mano dainų", - su lankytojais sveikinosi Jurga.

J. Šeduikytė neįprastoje vietoje savo gerbėjus supažindino ir su kitomis akustinėmis naujų savo kūrinių versijomis. Gitara Jurgai pritarė jos sutuoktinis, aktorius bei režisierius Vidas Bareikis.

Visos dainos, anot Jurgos, yra vienaip ar kitaip susijusios su kino filmais. Tačiau bene visas naujas dainas ją įkvėpė Maskva, kurioje ji su vyru Vidu Bareikiu šiuo metu gyvena.

DELFI paklausus, kai ji jaučiasi dainuodama ne teatre ar koncertinės salės scenoje, bet prekybos centre, Jurga prisipažino, kad ji vietai neteikia didelės reikšmės.

"Kartą esu koncertavusi ir kazino šimtams žmonių nugarų, - juokėsi ji. - Tada sau pasakiau, jei dabar tie žmonės neatsisuks, teks susimąstyti apie kitokią veiklą - žurnalistiką, bet ką. Tačiau jie atsisuko ir klausėsi mano dainų pamiršę visus azartinius lošimus. Taip kad vieta man nėra svarbi. Kita vertus, "Laiko nėra" daina labai tinka prekybos centrui. Joje daug chaoso, kurio pilna tokiose vietose."

Naują Jurgos albumą prodiusuojantis muzikantas Leonas Somovas prisiminė, kai pirmą kartą susitiko su Jurga, kūrybinis duetas planavo padirbėti tik prie vieno kūrinio. "Tačiau vėliau taip išėjo, kad susikūrė visas albumas. Muziką aranžuoti norėjosi taip, kad ji būtų arčiausiai to varianto, kaip ji atliekama gyvai", - pasakojo L. Somovas.

J. Šeduikytė pasidžiaugė, kad bendradarbiauti su šiuo muzikos kūrėju buvo išties produktyvus. "Vienai dainai jis pateikė penkiolika skirtingų variantų", - šypsojosi Jurga.

Po dainų pristatymo ant prekybos centro fasado buvo rodomos specialiai jos naujausiai dainai sukurtos menininkų vaizdo projekcijos. Muzikinį Jurgos vaizdo klipą kūrę menininkai naudojo kompiuterinę grafiką, kurią sujungė su 3D elementais.

"Visi sako, kad mano dainos yra liūdno sir depresyvios, bet tai nėra. Jos galbūt prasideda liūdnai, bet išsirutulioja į kažką šviesaus. Todėl visą laiką norėjau lapkričio mėnesį žmonėms padovanoti kažką šviesaus, kai jie vėlai vakare grįždami iš darbo sėdi kamštyje", - prisipažino Jurga.

J. Šeduikytės naujų dainų pristatymo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)