„Mintis suburti profesionalių muzikantų kolektyvą man kilo prieš dvejus metus. Tada pradėjau galvoti, ką kartu pasikviesti muzikuoti. Kadangi tiek Giuliją, tiek Jūratę jau seniai pažįstu, todėl jas ir pakviečiau burtis kartu“, - sako naujos grupės iniciatorius Romas, sulaukęs kolegių pritarimo.

Vyras neslepia, kad sukurti naują projektą jį paskatino nepavydėtina situacija Lietuvos popmuzikos scenoje, kur, anot jo, daug nekokybiškai muzikuojančių atlikėjų. „Ne paslaptis, kad daugelis koncertuoja su pilna fonograma, kai ne tik muzikinis pritarimas, tačiau ir vokalinė partija yra įrašyti. Manau, kad koncerto metu klausyti tą patį, kas yra kompaktinėje plokštelėje, yra klausytojų apgaudinėjimas“, - žodžių į vatą nevynioja R.Dambrauskas.

Grupė „Hit Paradas“ iš kitų kolektyvų bus unikali tuo, jog visi legendiniai atlikėjai ne tik dainuos, tačiau kartu ir gros įvairiais instrumentais. „Aš pats valdau akustinę gitarą, Giulija groja klavišiniais, o Jūratė groja tiek klavišiniais, tiek akustine, tiek bosine gitara“, - sako Romas.

Koncertų metu „Hit Parado“ atlikėjai atliks pačius garsiausius kolektyvo narių kūrinius. Programoje skambės visų pamėgtos dainos. „Jau seniai pastebėjau, kad žiūrovai kur kas labiau už naujus kūrinius laukia senų legendinių hitų. O mes visi per karjerą turime sukaupę daug hitų, todėl mielai juos dainuosime susirinkusiems“, - sako R.Dambrauskas ir tikina, kad per koncertus visi grupės vokalistai dainuos ne tik savo, bet ir kolegų kūrinius.

Tuo tarpu kita grupės narė Giulija neslepia džiaugsmo dėl naujo projekto atsiradimo. „Man labai smagu imtis naujos veiklos. Tiek Romą, tiek Jūratę jau seniai pažįstu. Esame ne viename koncerte dainavę kartu, todėl neabejoju, kad mums puikiai pavyks sutarti“, - optimizmu trykšta dainininkė.

Paklausta, kokią ateitį prognozuoja naujajam projektui „Hit Paradas“, Giulija išlieka santūri. „Manau, viską spręs klausytojai ir mes patys. Jei patiksime žmonėms, tikrai nebūsime pusmečio grupė. Kartu dainuosime tikrai ilgiau. Turime planų pasirodyti ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų“, - prasitaria atlikėja.

R.Dambrauskui, J.Miliauskaitei ir Giulijai koncertuose talkins du profesionalūs instrumentalistai – gitaristas Gintaras Šulinskas ir būgnininkas Robertas Vilčinskas.

„Hit Parado“ dainininkai neseniai jau turėjo bendrą fotosesiją, susuko vaizdo klipą, o taip pat kartu darbavosi įrašų studijoje. Netrukus Romas, Giulija ir Jūratė surengs pirmuosius savo koncertus ir debiutuos televizijoje bei radijuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)